fbpx

Nathalie & Pieter kwamen begin 2017 al op bezoek, het klikte meteen. Na een aangename kennismaking vroegen ze me dat ik hun dag als bruid en bruidegom wou vastleggen. “Met plezier!” was mijn antwoord.

bruid en bruidegom

’s Morgens in de vroegte…

’s Morgens werd ik verwacht om 7.45u (!!) bij de ouders van Nathalie om daar de make-up-artist in volle actie te volgen. Een schoonheid als Nathalie heeft gelukkig niet veel nodig, anders had ik misschien al om 7u paraat moeten staan 🙂 Toen ik de ruime inkomhal binnenstapte, wist ik meteen dat ik iets wou doen met de spiegel (zie foto boven). Ondertussen is deze foto bekroond met een award bij de WPJA, de wereldwijde organisatie voor de journalistieke huwelijksfotograaf.
Toen Nathalie’s make-up klaar was, trok zij, geholpen door mama, haar trouwjurk aan. Bij intrede in de living, kwamen bij papa de emoties volop boven. Het beloofde een mooie dag te worden.
Iets later arriveerde dan Pieter met zijn familie in een leuke bus. Hun “first look” was er eentje van blijdschap.

opmaak bruidopmaak bruidfamilie huwelijkemo daddyhuwelijk gezinonderweg huwelijk

Een kasteel voor bruid en bruidegom

Het wettelijk huwelijk werd voltrokken in Beveren. Deze gemeente stelt kasteel Cortewalle daarvoor open, een droom voor elke bruid en bruidegom! Nadien maakten we in het aanliggende park nog enkele familiefoto’s. Terwijl de suite al afzakte richting lunch, maakte ik samen met het pas getrouwde koppel nog een wandeling doorheen het park om de locatieshoot vast te leggen.

wettelijk huwelijkbruid en bruidegomhuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijk fotograafbruid en bruidegomhuwelijk fotograaffotograaf huwelijkfotograaf huwelijkfotograaf huwelijk

Een gezellige drukte aan Melsele Kerk

Bruid en bruidegom leerden elkaar lang geleden kennen in de KLJ van Beveren. Logisch dan ook dat zij hun JA-woord aan elkaar zouden geven in de kerk, nu wel in Melsele. Het werd een mooie, persoonlijke dienst, die traditioneel afgesloten werd door gewimpel en gevlag. Pieter gaf zelf de toon aan op de trommel, gevolgd door een verfrissende pint.

KLJ huwelijkbruidegom en mamahuwelijk kerkhuwelijk kerkkerkelijk huwelijkthey said yesKLJ huwelijkKLJ huwelijkKLJ huwelijkwit geel kruis huwelijk Nathalie & Pieter, Bedankt dat ik jullie dag als bruid en bruidegom mocht vastleggen. Zoals altijd doe ik mijn uiterste best om op elk huwelijk mooie beelden vast te leggen. Dankzij jullie warme familie kreeg de emotie vaak de overhand, wat altijd fantastisch is om dit van dichtbij te mogen meemaken. Ik ben er van overtuigd dat jullie gezin minstens even warm zal zijn.

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!