fbpx

Scroll en swipe even door mijn werk. Als je deze beelden leuk vindt, zal ik met veel plezier jullie huwelijk met toewijding en passie in beeld brengen.

Hét visitekaartje van elke fotograaf is de portfolio van zijn werk. Hieronder kan je per dagdeel werk bekijken. Ik geef toe, ik ben er best trots op.

locatieshoot:

eyecatchers van je trouwalbum

Ik maak geen foto’s, ik creëer een beeld

Op dit moment geen verplichtingen, enkel overgave aan licht, inspiratie, blikken, beweging, … Jullie zullen deze shoot vooral als moeiteloos en spontaan ervaren, en een momentje voor jullie twee. En ik beloof je: de beelden die ik creëer zullen jullie tijdens de shoot niet vermoed hebben.

getting ready:

van opmaak tot jurk aantrekken

Op naar de perfecte uitstraling…

Je trouwkleed, je make-up, je kapsel, je juwelen maken dat je vandaag zal shinen als de prachtige vrouw die je bent. Wordt het lekker genieten of zijn het die laatste zenuwachtige ogenblikken? Sowieso zalig om nadien te kunnen terugblikken.

First Look:

net zo verliefd kijken als die eerste keer

De eerste glimp opvangen…

Jullie kennen elkaar zo goed. En toch maakt de magie van de eerste blik die je werpt op de ander die zo mooi opgemaakt is, alsof alles weer nieuw wordt. Alsof de ander je weer van zijn of haar sokken blaast.

ceremonie:

kerk of tuinceremonie, elk met eigen charme

Jullie verbinding wordt officieel

Een puur wettelijk huwelijk, of ook kerkelijk? Of een intiemere tuinceremonie? Zowel jullie lach en traan, maar ook de gasten staan centraal.

Groepsfoto’s:

niet stijfjes maar atypisch en speels

Met wie willen jullie allemaal op de foto?

Herinneringen voor later, zo herinner je je plots weer hoe nonkel Bob er zoveel jaar geleden uit zag

party:

spetterende afsluiter van jullie dag

Van openingsdans tot party-animals

Rustig en romantisch openen jullie het dansfeest. Van de rust is vermoedelijk een tijd later geen sprake meer.

details:

ringen, bloemen, onverwachte momenten, …

Het zit hem in de details

Trouwringen, gedekte tafels, soms kunnen stille getuigen zoveel sfeer uitademen. Een onbewaakt moment kan zo sprekend zijn. Je geloof het niet, maar ik heb ogen op mijn rug, ik heb het gezien en vastgelegd.

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!