fbpx
Zijn al je km in de prijs inbegrepen?

JA, alle km die ik dezelfde dag afleg, zijn in de prijs inbegrepen. Zo hoef je je geen zorgen te maken voor verborgen kosten.

Elk huwelijk is anders. Het is dan ook moeilijk om vooraf te zeggen hoeveel foto’s er genomen zullen worden. Weet dat ik tracht van elke belangrijke moment op jullie huwelijksdag een mooie weergave te maken.

Als fotograaf zoek ik met veel zorg de mooiste, meest sprekende, rake beelden uit.

Misschien ken je van op vakantie wel dat je in een prachtig landschap bent, maar als je de foto’s achteraf ziet zijn ze eerder nietszeggend. Dit soort foto’s halen bij mij dan de selectie niet.
Is het voldoende je te beloven dat ik jullie ongeveer het dubbele aantal van de foto’s nodig voor het album, zal tonen?

Pindakaas… Terwijl ik een moment vastleg, tracht ik bij elke klik mijn beeld nét nog iets anders of mooier te maken. Soms lukt dat, soms niet. Van sommige scènes bestaan er wel 30 versies, wees blij dat je die niet allemaal hoeft te bekijken, dat doe ik wel 🙂
Weet dat ik met een enorme alertheid heel wat tijd spendeer in de eindselectie van de afgeleverde beelden en dat je mijn professioneel oog echt wel mag vertrouwen.

FHD staat voor Full High Definition. Technisch betekent dat je bestandsresolutie 1920 x 1080 is (#nerd). Deze resolutie wordt door zowat elk beeldscherm als de standaard beschouwd. Je beeld zal dus op wellicht elk scherm mooi weergegeven worden.Weet dat ik met een enorme alertheid heel wat tijd spendeer in de eindselectie van de afgeleverde beelden en dat je mijn professioneel oog echt wel mag vertrouwen.

Ken jij alles van posts, Stories, Reels, YouTube, Instagram, Facebook, Pinterest, TikTok, …? Wij gelukkig wel.
Naargelang je formule leveren we je een (groot) pakket met ready-to-post materiaal aan. Niet nadenken, enkel uitpakken. Uiteraard alleen als jij dat wil.

Pindakaas… Terwijl ik een moment vastleg, tracht ik bij elke klik mijn beeld nét nog iets anders of mooier te maken. Soms lukt dat, soms niet. Van sommige scènes bestaan er wel 30 versies, wees blij dat je die niet allemaal hoeft te bekijken, dat doe ik wel 🙂
Weet dat ik met een enorme alertheid heel wat tijd spendeer in de eindselectie van de afgeleverde beelden en dat je mijn professioneel oog echt wel mag vertrouwen.

Bij vastleggen van jullie huwelijksdag wordt er een voorschot van 500€ gevraagd. Na jullie huwelijksdag en voordat ik start met de proefversie van het album, vraag ik een 2e voorschot van 500€. Bij afhaling dient dan het resterende bedrag betaald te worden.

Ja dat kan! Wellicht herinner je je de Coronapandemie nog, daar werd niemand blij van.
Hou wel rekening met een aantal voorwaarden:

  • overleg vooraf even met mij, om te kijken of ik nog vrij ben op jullie nieuwe datum. Zo niet wordt dit als annulatie gezien.
  • misschien zijn er nieuwe tarieven van kracht en wordt een kleine toeslag gevraagd
  • hou rekening met de omboektarieven (zie onder).

Jullie datum werd geblokkeerd in mijn agenda. Hoe later jullie de dag dus wijzigen, hoe minder kans ik maak om een nieuw huwelijk te boeken. Vandaar hanteren we deze omboektarieven:

  • > 1 jaar vooraf: GRATIS
  • tussen de 6 en 12 maand: +200€
  • tussen de 3 en 6 maand: +300€
  • minder dan 3 maand: +400€

Bij vastleggen van jullie huwelijksdag, wordt die dag exclusief voor jullie gereserveerd in mijn agenda. Elke aanvraag voor dezelfde datum wordt afgewezen. Als het huwelijk eenzijdig geannuleerd wordt, spreken we juridisch van contractbreuk en wordt het voorschot als schadevergoeding ingehouden.

Je zou denken dat een kusfoto mooi is, maar fotografisch is veel mooier is dat er nėt die kleine ruimte tussen de 2 monden behouden blijft: ons onderbewustzijn weet dan dat er gekust wordt, en toch is het stilstaande beeld mooier. Je moet het zelf maar eens proberen en zal versteld staan dat dit klopt (kleine fotografieles 😉)

Graag. Je mag mij gewoon aan een tafel zetten bij je gasten. Zo ben ik in de zaal aanwezig en mis ik geen enkel moment. Ook voor de feestzaal is het makkelijker om me hetzelfde menu te voorzien ipv een andere maaltijd te maken. Na ondertussen al een hele tijd druk te fotograferen, zal jullie feestmaal enorm smaken en laadt mijn interne batterij helemaal op voor de resterende uren.

Als jullie bekomen zijn van jullie huwelijksdag en de foto’s in alle rust bekeken hebt, zal je een mail ontvangen hoe je je favorieten kan aanduiden. Deze worden dan met stip gemarkeerd en komen zeker in het album.

No panic. Nadat ik jullie favorieten (zie boven) ontvangen heb, maak ik een voorproef van jullie album. Die krijg je digitaal in preview. Pas nadat alles naar wens aangepast werd, zal die effectief in productie gaan.

Uiteraard. Als jullie het écht allemaal mooie foto’s vinden, kunnen er altijd extra blz toegevoegd worden. Hou er wel rekening mee dat naargelang welke Collectie je gekozen hebt, er telkens een maximum aantal blz mogelijk is.

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!