fbpx

simulatie in jouw interieur

Willen jullie graag een vergroting, maar wil je vooraf zien hoe deze (al dan niet) in je interieur past?

Stuur ons een foto van je interieur, laat ons weten welke foto je favoriet is om te vergroten en wij maken een simulatie van hoe dit in jouw interieur eruit zal zien.

Twijfel je tussen twee foto’s om te vergroten? Of probeer je liever een collage uit van verschillende foto’s? Dacht je ook aan elders in je huis (stuur gerust een foto van je traphal, slaapkamer, …)? Of weet je nog niet meteen welk formaat je verkiest?

Allemaal geen probleem, we kunnen verschillende combinaties simuleren. We willen niets liever dan dat je helemaal tevreden bent met jullie vergroting. En telkens blij wordt van de herinnering op de vergrote foto.

FotoNook: waar fotografie en decoratie samenkomen

Breng je interieur tot leven met onze exclusieve kastdecoraties die jouw foto’s in de schijnwerpers zetten. Ontdek de perfecte mix van stijl en herinneringen. Maak van elke hoek een verhaal. Welkom bij FotoNook, waar jouw foto’s een thuis vinden.

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!