fbpx

Het avondfeest of dansfeest is de spetterende afsluiter van je sublieme dag. Dus ook daar wil je een professioneel fotograaf huwelijk prijzen winnende huwelijksfotograaf. Sven Soetens kan je optioneel bijboeken om ook tijdens de party alle belangrijke momenten te fotograferen.

Ook tijdens je avondfeest een fotograaf huwelijk? Prijzen winnend fotograaf Sven Soetens is jouw fotograaf!

Ik volg je al de hele dag, maar wil je dat ook foto’s van je avondfeest niet ontbreken in je trouwalbum, voorzie dan ook tijdens je party een fotograaf huwelijk. Prijzen winnen zoals de Fearless Award Wedding, dat doe je trouwens niet zomaar. En dat blijkt, want bij Posi-Tief hebben we een heel bijzondere stijl van fotograferen. Ik noem het een emotioneel journalistieke stijl en dat houdt in dat ik documenteer wat er gebeurt op het moment zelf en zo op spontane wijze gebeurtenissen maar vooral emotie documenteren in mijn foto’s.

Ik ga dus zeker de belangrijke momenten van je avondfeest op gevoelige plaat vastleggen, maar wel op een bijzondere manier. Sfeerbeelden tijdens het aperitief, je intrede in de zaal, speeches en sketches, maar ook elke tafel en elk gerecht worden gefotografeerd. En natuurlijk mag ook je openingsdans, het aansnijden van de taart en de opening van het desserten buffet niet op de foto’s ontbreken.

Met een professionele fotograaf die de Fearless Award Wedding op zijn naam mag schrijven, slaap je op beide oren. Je hoeft je geen zorgen te maken, dus maak je maar klaar voor een onvergetelijk spetterend feest….

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!