fbpx

Stéphanie & Kevin kwamen voor het eerst op bezoek eind 2016. Ruim een jaar voor hun huwelijk besloten ze om mij als fotograaf trouwerij in te schakelen.

fotograaf trouwerij

Starten in Hamme

’s Morgens werd ik, als huwelijksfotograaf, verwacht op hun vaste stek in Hamme. Daar trof ik uiteraard de bruid aan, bijna helemaal klaar om aan haar grote dag te beginnen. Ook hun dochters Nina & Ilana waren aanwezig. Nina (5) was duidelijk helemaal in de stemming: verkleed als bruid wachtte ze geduldig haar beurt af om haar kleedje aan te trekken.
Nadat Stéphanie onder het goedkeurend oog van haar getuige de trouwjurk had aangetrokken en ook de dochters helemaal klaar waren, kwam Kevin aan. Het was geweldig om de emotie van hun “first look” te mogen vastleggen.

fotograaf trouwtrouwfotograaftrouwfotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf

fotograaf trouwerijGemeentehuis Hamme

Als gezin reden zij met hun mooi versierde wagen naar het Centrum van Hamme. Daar zou de suite verzamelen. Met de winterse temperaturen en schrale wind, wachtte iedereen geduldig in de inkomsthal van het gemeentehuis. Als iedereen aanwezig was, werd Kevin door mama en Stéphanie door papa naar de trouwzaal begeleid. Onder goedkeurend oog en met luid applaus gaven zij elkaar het JA-woord.

huwelijk gemeentefoto huwelijktrouw hammeDe Watermolen als tussenstop

Op de planning stond dat we groepsfoto’s aan de Schelde zouden maken. Met gevoelstemperaturen tegen de -20°C was dit echter niet zo’n fijn vooruitzicht en besloten we deze dan maar te maken in de Watermolen, waar we ook met de suite zouden lunchen. Gelukkig was het personeel zeer behulpzaam en konden we door enkele tafels te verschuiven de ganse groep vastleggen. Nadien genoot iedereen van de lunch en maakte ik afwisselend in en rondom de Watermolen een deel van de locatiefoto’s. Een dikke pluim voor Stéphanie dat zij de bijtende kou en gure wind trotseerde zodat de locatieshoot vlot verliep.

liefde isfoto trouwtrouwfototrouwfotowinterhuwelijkwinterhuwelijk

Kerkelijk huwelijk

In de namiddag zakten we dan opnieuw af richting centrum Hamme: deze keer voor het kerkelijk huwelijk. Het werd een persoonlijke ceremonie, zeker door de inbreng van de teksten gebracht door de dochters.

groomentering churchkerk huwelijkjawoordjust married

2e deel locatiefoto’s: koud als fotograaf trouwerij

Op de dagplanning was nog tijd voldoende voorzien voor een 2e, kortere fotosessie op locatie. Ondertussen was het beginnen sneeuwen, dus dacht ik dat het prachtig zou worden te mogen fotograferen in een sneeuwlandschap. Aangekomen aan de Kruiskapel, startte ik, als fotograaf trouwerij, meteen met de shoot. Maar de snijdende, koude wind was ondraaglijk voor Stéphanie. Ze klappertandde van de koude. Na overleg bleek dat het dan beter was om alles af te blazen en nog enkele mooie foto’s in de feestzaal Tybeert te nemen.
Even later startte dan ook de receptie en na een korte sfeeropname gleed ik voorzichtig huiswaarts.

huwelijk fotograafhuwelijk fotograaf

Enkele weken later ontving ik hen om samen het bedankingskaartje te ontwerpen. Als dank hadden zij overheerlijke pralines bij. Dat is altijd geweldig!

Stéphanie & Kevin, jullie gaan mijn archieven in als het koudste huwelijk tot nog toe. De warmte tussen jullie die ik mocht vastleggen, maakte de uiterlijke koude best draaglijk. Nogmaals bedankt dat ik jullie fotograaf trouwerij mocht zijn.

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!