fbpx

Stijl en afwerking van de HD-Folio

De HD-Folio en HD-Folio Triplex staan synoniem voor eenvoud, elegantie en discretie.
Het zijn veelzijdige en charmante producten waarmee foto’s op een unieke en originele manier kunnen worden weergegeven. Of het nu gaat om het decoreren van een woonkamer, slaapkamer of kantoor, beide zijn een verfijnde keuze die een persoonlijk en artistiek tintje aan het decor toevoegt.
Ze zijn verkrijgbaar in de maten: 7×10 cm, 13×18 cm, 15×20 cm, 20×30 cm, 25×35 cm en 30×40 cm. Zij vormen met 2 of 3 eyecatchers een fijne “omslag” in té veel beschikbare materialen 🙂
De bedrukking (door sublimatie) in ChromaLuxe® combineert kwaliteit en duurzaamheid en is de perfecte oplossing om uw kunstwerken en foto’s tentoon te stellen.
Presenteer je favoriete foto’s op een originele en elegante manier, in HD-Folio- of HD-Folio Triplex-formaat. Met HD Metal Prints krijgen uw foto’s een onvergetelijke en luxueuze afwerking.
 De nieuwe formaten 7×10, 13×18 en 15×20 zijn gemakkelijk mee te nemen en passen gemakkelijk in een zak. Ze zijn een meerwaarde om overal mee naartoe te nemen en op een eenvoudige en effectieve manier te presenteren.

Specificaties van HD-Folio

  • Je 2 of 3 favoriete foto’s als decoratiestuk
  • VERTICALE foto’s samengebracht in een mooi lederen “kaft”
  • foto’s afgedrukt op een metaalplaat, vertaald = een diepe uitstraling op High Definition Metal
  • Verkrijgbaar in formaten 7×10 cm, 13×18 cm, 15×20 cm, 20×30 cm, 25×35 cm en 30×40 cm

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Toch een andere FotoNook ontdekken?

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!