fbpx

Toen Tina & Matthias me voor de eerste keer kwamen bezoeken en vertelden wat hun plannen voor hun huwelijksdag waren dacht ik meteen wow da’s gaaf, dit komt niet vaak voor! Zij zouden de ganse ceremonie en dag in hun eigen tuin verblijven. Hieronder lees je alles over het verloop van dit huwelijk tuinfeest.

tuinceremonie huwelijk

Relaxed starten in Moerbeke

Altijd zalig om als huwelijksfotograaf te mogen uitslapen om dan helemaal lekker relaxed aan je dag te beginnen. Ik werd pas verwacht om 14u30. Tina was ook lekker relaxed en dat was in alles te merken. Het plan was dat het bruidspaar elkaar pas aan het altaar zouden zien. Onder begeleiding van mama trok zij haar trouwjurk aan in een nog lege slaapkamer van hun nieuwe huis. Ze was helemaal klaar voor haar huwelijksceremonie in de tuin. Iets later kwam ook Matthias met zijn familie aan. Helemaal klaar voor hun dag.

bruidsjurkbruidsjurk instappenbruid getting readysfeer getting readybruid lipstickhuwelijkbruid en bruidegombruid klaarbruid en mama

Ceremonie huwelijk tuinfeest in besloten kring

In een prachtig aangeklede tent zat iedereen te popelen om Tina te zien schitteren. Maar eerst mocht Matthias even de show stelen onder begeleiding van mama. Even later vergezelde papa dan de bruid tot Matthias. Vooraf werd me al ingefluisterd dat Matthias wel es een gekke bek zou kunnen trekken, maar ik durfde daar geen geld op verwedden. Mijn veronderstelling dat die heerlijk emotioneel zou reageren bleek juister te zijn.
De ceremonie werd er eentje om van de smullen: beide mama’s en de getuigen brachten allen mooie teksten. Nadien was het dan aan het koppel om hun gelofte aan elkaar te geven. Dat er af en toe een krop in de keel zat, was helemaal begrijpelijk.

Na het uitwisselen van de ringen stapten zij met brede glimlach uit de ceremonietent op weg naar hun terras. Plots had ik een prachtig beeld in mijn gedachten, liep om hen heen naar het terras en deed daar een uitschuiver op de rode loper. Ik ging onderuit, hoorde mijn toestellen tegen de grond kletteren en dacht even “game over”. Gelukkig laat Nikon je zelden in de steek. Ik maakte mijn beeld helemaal zoals verwacht om pas nadien de pijn aan de knie van de val te voelen. De ganse suite was bezorgd, maar ik dacht dat het allemaal wel mee viel. Pas enkele weken later, was de pijn volledig verdwenen.

bruid naar altaarfirst lookhuwelijksceremoniehuwelijk ceremonieceremonie huwelijktrouwringenceremonie huwelijkceremonie huwelijkwensen bruidspaar

locatiefoto’s in bos van Moerbeke

Na de ceremonie glipten Tina & Matthias er met mij even tussenuit om foto’s te gaan maken. Onder begeleiding van beide mama’s (die tevens mijn flitsassistentes werden) legden we in het bos van Moerbeke heel wat mooie beelden vast.

huwelijk tuinfeesthuwelijk bossenhuwelijksfotograaffoto huwelijkbruids sluierhuwelijk bossenbruidssluier

Tuinfeest in eigen tuin

Bij aankomst aan hun huis werd meteen duidelijk dat al hun gasten vol spanning wachtten op het trouwkoppel. Onder luid applaus begroetten zij iedereen en ontvingen heel wat huwelijkswensen. In een lekker losse sfeer was het huwelijk tuinfeest begonnen en werd elke gast verwend met heerlijke hapjes, een bakje friet en assortiment vleessnacks. Na het dessert openden Tina & Matthias de dansvloer. Het werd verder een lekker chille avond op het terras en in de tuin van het bruidspaar. Ver moesten zij niet stappen om lekker na te genieten van deze prachtige zomerse dag.

huwelijk tuinfeest

huwelijk tuinfeest

openingsdansbruid en papagasten huwelijksfeest

Tina & Matthias, ik vond het geweldig om jullie huwelijksdag te mogen vast leggen. Jullie huwelijksdag in eigen tuin ervoer ik als een prachtige relaxte dag. Ik leerde jullie kennen als hele warme mensen onder andere door jullie oprechte bezorgdheid (na mijn uitschuiver) om mij.

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!