fbpx

Hoewel ik elk koppel nog net voor hun huwelijk uitnodig voor een diepe kennismaking, kende ik Ellen & Dimitri al beter. Enkele maanden voor hun huwelijk kreeg ik van hen de eer om een loveshoot van hen te mogen maken. Vandaag fungeerde ik echter als huwelijksfotograaf Ekeren.

huwelijksfotograaf ekeren

De ganse dag huwelijksfotograaf Ekeren

De ganse huwelijksdag speelde zich af in Ekeren. Héérlijk om geen lange verplaatsingen te moeten doen als trouwfotograaf. ’s Morgens werd ik bij hen thuis verwacht. Toen ik arriveerde heerste er meteen een sfeertje van blijdschap en ontspanning. Ellen genoot volop van haar make-up met een glaasje champagne, samen met de vriendinnen.
Iets later kwam Dimitri terug thuis: ook hij ging zich klaarmaken in hetzelfde huis, weliswaar op een andere verdieping. Meteen werd ik jaloers op de bruidegom: hij streek zowaar zijn eigen hemd! De nieuwe man ten top!
Na een dubbele check werd het dan hoogtijd dat de eerste ontmoeting in vol ornaat zou plaatsvinden. Ellen kwam netje de trap af, deed de deur open en beiden zagen dat het perfect zat! De aanwezige familieleden genoten duidelijk mee.

getting ready bruidbruidegom strijkendgetting ready  bruidegomgetting ready  bruidegombruid op trap

Wettelijk huwelijk in Kasteel Veltwijck

Als je één ding kan zeggen, dan is het wel dat Ellen & Dimitri in stijl getrouwd zijn. Inwoners van Ekeren heb je nu eenmaal het geluk om in het mooie Kasteel Veltwijck te mogen huwen. Als je dan nog met paard & koets arriveert, waan je je als bruid even een prinses vermoed ik.
De burgervader maakte er een luchtige en persoonlijke dienst van. Altijd leuk als je als koppel geen andere ceremonie hebt. Na de handtekeningen stapten ze het kasteel als man en vrouw buiten, opgewacht door heel wat familie en vrienden.

huwelijkskoppel koetshuwelijkskoppel koetshuwelijk veltwijckhuwelijk veltwijckvuistje huwelijk

Hof de Bist als locatie

Als Ekerenaar kan je maar het geluk hebben om nog een ander kasteel in je achtertuin te hebben: Hof de Bist. Dé ideale locatie om je trouwshoot te laten doorgaan. Eerst maakten we enkele foto’s met paard & koets, zo hadden de paarden voldoende tijd om af te koelen onder de bomen. Na een broodje, samen met de getuigen, was het dan zover: een ontspannen wandeling doorheen het park. Op deze locatie kan je sowieso mooie beelden maken, maar we hadden toch maar het geluk dat ik plots een oude man op een bank zag zitten, heerlijk genietend van zijn sigaar. Zalig dat hij me toestemming gaf om hem mee op de foto te zetten, nog zaliger te weten dat deze foto 100 x 150 cm groot in de leefruimte bij het koppel hangt.

just marriedbruid etenhuwelijksfotograaf ekerentrouwfotograaflove is

Afsluiten in Hof Ter Delft

De receptie van plaats in de tuin van Hof Ter Delft. Met het mooie weer werd het een zeer ongedwonen sfeertje. Hier sloot ik mijn dag als huwelijksfotograaf Ekeren dan ook af.

trouwreceptiehuwelijksreceptiekid wedding

Ellen & Dimitri, met de bestelling van jullie mega-canvas liep het even mis. Stom van me om deze in kleur te laten maken terwijl jullie deze in zwart-wit wilden. Maar meevaller nu is dat ik nog elke dag zelf herinnerd word aan jullie prachtige dag.

 

 

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!