fbpx
huwelijksfotograaf geel

Het was een dag vol liefde en emoties toen Tom & Gitte in het huwelijksbootje stapten in het stadhuis van Geel. Gitte, thuisverpleegster en Tom, de trotse vader van hun zoontje Loïc, vierden hun liefde samen met vrienden en familie. Hoe verliep mijn dag als huwelijksfotograaf Geel?

Vier de liefde met huwelijksfotograaf Geel

De ceremonie in Den Eyck werd geweldig begeleid door Mieke. Ceremoniemeester Mark de Smedt zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep. De prachtige foto’s werden gemaakt door de getalenteerde huwelijksfotograaf uit Geel: me myself and I 🙂! Van een oude molen tot onder een militaire brug, deze foto’s zullen voor altijd de liefde van Tom & Gitte vastleggen.

[pp_gallery id=”50546″ style-id=”ed5ae356-6286-446f-b043-91db44df67ff”]

En hoe was het avondfeest? Het was super! Heerlijk eten en veel feestelijkheid zorgden voor een avond om nooit te vergeten. Het was duidelijk dat de liefde tussen Tom & Gitte voor altijd zal blijven bestaan.

Dankjewel Tom & Gitte voor het delen van deze speciale dag met ons. We wensen jullie niets dan het allerbeste toe op jullie avontuur vol liefde en geluk samen!

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!