fbpx

Elien & Bart contacteerden me met de specifieke vraag of ik hun huwelijksfotograaf Haven van Antwerpen wou zijn. Als ik dat hoor, dan ben ik me meteen allerhande beelden aan het voorstellen van kleurrijke containers en mastodonten van kranen. Dus ja, wat denk je dat mijn antwoord was?

 

huwelijksfotograaf haven

Zoals steeds heb ik nog een uitgebreid gesprek vooraf met het koppel. Zo krijg ik de kans om hen écht te leren kennen, om vanuit deze benadering hun emoties en gevoelens te kunnen inschatten. Zo anticipeer ik als huwelijksfotograaf op de juiste momenten, want deze herinneringen vastleggen, daar doe ik het nu eenmaal voor.
Hun openheid over hoe zij elkaar leerden kennen net voor Bart op skitrip vertrok, zal me altijd bijblijven. Het viel me tussentijds ook best wel op dat zij elkaar echt goed kunnen inschatten en elkaar naar waarde weten te waarderen. Wat ik helemaal mooi vind is hoe Elien met Barts zoon Sean betrokken is. Ik kijk al uit naar zijn rol als ringendrager!

Beveren, Beveren & Beveren

’s Morgens volg ik de opmaak van Elien in het ouderlijke huis. Zodra Elien van de MUAH kwam, wordt haar prachtige trouwjurk aangetrokken. Even later arriveert Bart om zijn prachtige bruid te mogen bewonderen.

aankomst bruidgetting ready bruidbruid aankledenbruid spiegelfirst look weddinglet's kiss
Het wettelijk huwelijk wordt voltrokken in het prachtige kasteel Cortewalle, onder toeziend ook van de vriendinnen van Elien. Zalig om tijdens die ceremonie met enkele blikken naar het koppel een “momentje” te hebben, aangezien de brave burgervader NIET weet hoe zij elkaar hebben leren kennen (knipoog).

huwelijk cortewallecortewalle trouwthey said yes

En dan is het afzakken naar Hof Ten Damme, de mooiste feestzaal in Kallo, eveneens een deelgemeente van Beveren.
De ceremonie vindt plaats in de grote zaal die helemaal omgetoverd is naar een prachtig versierde plek waar het bruidspaar hun gelofte aan elkaar brengen. Alles in goede banen geleid door Tine De Donder.
Met een mix van liefdevolle woorden en grappige anekdotes krijgen alle aanwezigen een duidelijk beeld dat Elien & Bart echt wel een stevige basis zijn voor elkaar.

give away bride
zo lief die papa, smelt…
ceremonie huwelijk
mama’s aan het woord
huwelijksceremonie
ffkes moeilijk? EMO, me like

they said yesthey said yesfirst kissfirst kissfriends forever

En dan actie: huwelijksfotograaf Haven van Antwerpen gaat helemaal los

Na een snelle lunch zakken we dan af naar Doel. Tijd om in actie te schieten als huwelijksfotograaf in de haven. We krijgen de unieke kans om ons vlakbij de containers te begeven, terwijl de mobiele kranen voorbij zoeven.

huwelijksfotograaf havenhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf havenhuwelijksfotograaf trap

Elien & Bart, ik heb geweldig genoten van jullie mooie dag en was zeer blij om jullie trouwfotograaf te mogen zijn. Ik twijfel er niet aan dat jullie een mooie toekomst tegemoet gaan.

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!