fbpx

Stefanie & Wesley kwamen, toen ze me vastlegden, vanuit het verre West-Vlaanderen, om me persoonlijk te vragen of ik hun huwelijksfotograaf Kortrijk wou zijn. Uiteraard, niks liever dan in een onbekende streek een huwelijk te mogen vastleggen!!

huwelijksfotograaf kortrijkMeteen starten als huwelijksfotograaf Kortrijk.

’s Morgens in alle vroegte vertrok ik vanuit Kemzeke (mijn thuisbasis) om huwelijksfotograaf Kortrijk voor één dag te mogen zijn.
Ik werd verwacht in het ouderlijke huis van de Stefanie. Bij aankomst was de MUA de laatste hand aan het leggen, hoewel als Stefanie als naturelle beauty amper iets nodig heeft 🙂
Zowel mama, papa als zus waren aanwezig. Wat me vooral bezig hield was de kleine schattige rakker die zeer geduldig zijn goedkeurend oog op het hele zenuwachtige gebeuren gooide.
Nadat Stefanie haar trouwjurk tiptop aan had, glunderde ook Wesley bij de eerste blikken op zijn toekomstige.
Met de bus zetten we aan richting Maelstede, om daar de andere familieleden op te pikken richting gemeentehuis om het Burgerlijk huwelijk in Wervik vast te leggen.

make up bruid

Locatiefoto’s in een kasteel!!

Enkele weken vooraf had het koppel toestemming gevraagd aan de kasteelheer van het Kasteel van Bossuit
Daar aangekomen was ik meteen onder de indruk, want we hadden niet enkel de toestemming gekregen om zowel in de inkomhal (met prachtige trap) foto’s te nemen, maar eveneens in enkele zalen alsook de ganse kasteeltuin, inclusief de ruïne. Een droom voor elke fotograaf die graag met licht speelt!

kasteel van bossuitkasteel van bossuit huwelijktrouwfoto kasteel van bossuitkasteel van bossuitruine huwelijksfotograafcatch the lighthuwelijksfotograaf

Ceremonie in de feestzaal

Geef mij als huwelijksfotograaf een locatie als deze en dan zoek je als koppel problemen op. Hier zou ik uren kunnen blijven “kunst creëren”. Maar uiteraard respecteer ik telkens de strakke planning tijdens je huwelijksdag. De persoonlijke ceremonie, welke werd verzorgd door Rent-a-Priest, vond plaats in een bijzonder mooie aangeklede zaal van het Huis Van Wonterghem.

huwelijk huis van woterghem

Feest in stijl!!

Na de ceremonie werden alle gasten dan uitgenodigd om het glas te heffen in de tuin van de feestzaal. Onder een stralende zon en in alle rust werd er volop genoten van het kersverse paar.
Nadat alle gasten aan tafel plaats namen, kwam het bruidspaar in volle overtuiging binnen. Iedereen genoot van een heerlijk diner, afsluitend met een dessertenbuffet. En dan werd het tijd om de dansvloer te openen. De superromantische openingsdans werd afgesloten met rondvliegende papiersnippers. Zo werd de sfeer gezet en barstte er een dansfeest los om u tegen te zeggen.

entree bruidspaar

bruidspaar aan tafel
deze foto won een award

first dancehuwelijksparty

Stefanie & Wesley, het was heel fijn jullie huwelijksfotograaf Kortrijk te mogen zijn, met jullie snelle wagen te mogen rijden en jullie ganse dag te mogen vastleggen!

 

 

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!