fbpx

Evelien & Jeroen ofte West-Vlaanderen meets Limburg 🙂 Evelien leert Jeroen kennen op een datingsite en ze besluiten na heel wat over-en-weer geschrijf elkaar te ontmoeten op Pukkelpop. Vanaf dan worden zij trouwe gebruiker van het spoor om elkaar zoveel mogelijk te kunnen zien. Zoveel jaren later gaan zij dan trouwen en willen dat met een zeer persoonlijke ceremonie. Alles zal doorgaan in Brugge, de thuishaven van Evelien. En ja hoor, ik mag de huwelijksfotograaf Lodewijk van Male zijn!!
Enkele maanden voor hun huwelijk leg ik hun liefde al eens vast tijdens een loveshoot, zo leren we elkaar alvast nog beter kennen.

huwelijksfotograaf lodewijk van male

Brugge, die scone…

Jeroen vond de schoonheid…. in Brugge. Waar anders?? 🙂
Kan er dan nog iets romantischer zijn dan trouwen in Brugge? Ja!! Trouwen in een kasteel in Brugge. En dat zal hét hoogtepunt van de dag worden!
We starten bij Evelien thuis: opmaak, trouwjurk aan, eerste traantjes, eerste ontmoeting en in een antieke auto naar het stadhuis in Brugge. Dat is kort door de bocht samengevat hoe het eerste uur van hun mooie dag eruit ziet.

opmaak bruidtrouwjurkgetting readyemo bruidfirst look

Trouwceremonie om U tegen te zeggen…

Alle familieleden verzamelen op de Burg voor het stadhuis van Brugge. Als je je jawoord mag geven in de prachtige gotische zaal, maakt dat je dag toch nog iets spectaculairder, maar je persoonlijke ceremonie in de tuin, aan de vijver van kasteel Lodewijk van Male geven, maakt het helemaal af.

brugge gotische zaal
brugge huwelijkemo papaemo mamahuwelijksfotograaf lodewijk van malevoorlezer huwelijksceremoniehuwelijksfotograaf lodewlijk van male

Feestje vastleggen als huwelijksfotograaf Lodewijk van Male

Aansluitend is er een overheerlijk diner, de alom bekende speeches en een prachtige openingsdans. Het werd snel duidelijk dat DJ Dominique er een spetterend feest van zal maken.

speech huwelijkConnemaraopeningsdansparty huwelijkOja, tussen beiden ceremonies zijn we ook nog een mooie stadswandeling in Brugge gaan maken om zo de spontanere locatiefoto’s vast te leggen.

huwelijksfotograaf bruggehuwelijksfotograaf bruggehuwelijksfotograaf lodewijk van malehuwelijksfotograaf lodewijk van malehuwelijksfotograaf lodewijk van malehuwelijksfotograaf lodewijk van male

Evelien & Jeroen, doorheen jullie huwelijksjaar leerde ik jullie beter en beter kennen. Met afspraken op quasi elke feestdag, zijn jullie officieel mijn feestkoppel geworden 🙂 Het was kei leuk jullie een jaar later nog eens tegen te komen op Suikerrock! Het gaat jullie goed!

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!