fbpx

Ellen & Nico, een koppel helemaal naar mijn hart: zij kiezen heel bewust voor het huwelijk.
Hun verhaal zal ik nooit vergeten: “we wilden eigenlijk 20 jaar geelden trouwen, maar ja, dan werd ik zwanger, tot 3x toe zelfs en nadien ging ik opnieuw studeren.
Nu hebben we er eindelijk tijd voor gevonden”. En dat zij dat zo bewust kozen, werd me al duidelijk bij ons gesprek net voor hun huwelijk. Zo blij was ik dat zij mij kozen als hun huwelijksfotograaf Lokeren.

huwelijksfotograaf lokeren

De pauw en de rups/vlinder

Nooit eerder hoorde ik een meer romantische uitspraak in mijn kleine ontvangstruimte.
Op de vraag met welk dier zij hun partner zouden vergelijken geeft Ellen meteen een antwoord: Nico is een pauw, een hele fiere man. Je zal dat wel merken: zijn pak zit perfect, bijhorende stok, … En Nico glunderde al bij deze woorden. Enkel zijn staart ging niet open 🙂

Zelf antwoordt Nico nog romantischer: Ik vergelijk haar niet met één, maar met twee dieren, maar ze zijn wel met elkaar verbonden. Zoals een echte pauw trok hij hiermee mijn volle aandacht. Ellen ziet zichzelf niet altijd graag. Ze vindt zichzelf nogal stekelig: een rups. Maar ik weet al 20 jaar beter. Vanuit haar binnenste “ontpopt” haar schoonheid en voor mij is ze een echte vlinder. Zo eentje met veel kleuren.
En ja, ik smelt al meteen. Dan voel ik meteen aan dat dit een huwelijksreportage naar mijn hart zal worden, vol échte, pure momenten.

Huwelijksfotograaf Lokeren start bij hen thuis

Ellen en hun dochter Lilly-Rose zijn volop bezig met hun laatste voorbereidingen als ik arriveer. Ook Ellens ouders zijn beiden aanwezig. Zalig geluksmomentje als dochterlief de liefdevolle zorg over mama’s trouwjurk op zich neemt. Nog zaliger wordt het als papa zijn dochter voor de eerste keer in vol ornaat ziet. Iets later arriveert dan bruidegom met de twee zonen. Ellen kiest er bewust voor om de eerste ontmoeting achteraan de tuin te doen. Zo kan zij eerst haar pauw fier op haar af zien stappen, om nadien een emotioneel moment te hebben. Iets later komen de kids er dan ook bij. Dit gezin is 20 jaar liefde zegt mijn emo-kant dan!!

getting readygetting readybruid van trappapa ziet bruidfirst lookemotioneel huwelijk

Stadhuis Lokeren

Voor de wet trouwen hoeft niet ingewikkeld te zijn maar dan moet je getuige wel zijn identiteitskaart bij zich hebben 🙂
Too bad, de ambtenaar zal ook de richtlijnen moeten volgen zeker? Geen nood, we trekken dit wel recht tijdens de ceremonie in de namiddag.
stadhuis lokerenwettelijk huwelijkstadhuis lokeren

Familiefoto’s, lunchen en locatiefoto’s

Na het korte wettelijk huwelijk zakken we af om de groepsfoto’s te maken, gevolgd door een heerlijk broodje. En dan mag deze huwelijksfotograaf Lokeren zichzelf nog eens helemaal uitleven tijdens de locatieshoot in de abdij van Roosenberg.
Spelen met licht en donker en tegelijkertijd aanvoelen hoe puur de liefde tussen hen nog steeds is. Posi-Tief jaloers word ik daar van.

huwelijksfotograaf lokerensleep trouwkleed trouwfotohuwelijksfotograaf roosenbergtrouwfotograaf lokeren

Kerkelijk huwelijk vlakbij huis

Net voor de receptie spreken ze elkaars verbondenheid ook uit in de Kerk van Sint-Anna. En dan is het hoog tijd voor een feestje.

sint anna kerk huwelijkkerkelijk huwelijk

aanschuiven

Ellen & Nico, jullie zijn zo’n geweldig koppel. Al heel wat waters samen doorzwommen en elkaar wellicht telkens nog liever gaan zien. Ik kan er alleen maar van dromen. Eén ding beloof ik jullie: als het mij ooit lukt, dan steel ik Nico’s rups-vlinder vergelijking in de hoop dat mijn ware ook smelt op die moment. Ellen, wees maar kei fier op je pauw, het is zo overduidelijk hoe graag die jou ziet. Bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf Lokeren mocht zijn. Luv u both!! Sven

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!