fbpx
Je trouwfoto’s verwerken we uiteraard in een persoonlijk trouwalbum zodat je er nog lang van kan nagenieten, maar we kunnen ze ook in een hele hoop andere leuke dingen verwerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerde huwelijkskalender waarbij we voor elke maand andere sprekende foto’s selecteren?
huwelijkskalender
kalender

Met onze gepersonaliseerde huwelijkskalender kan je heel het jaar door genieten van je mooiste trouwfoto’s!

Zo’n persoonlijke foto kalender is niet alleen leuk om zelf te hebben, ze zijn ook heel leuk als weggever. Iedereen kan immers een kalender gebruiken en als die dan ook nog eens een verzameling van prachtige foto’s bevat, is het ook nog een leuk aandenken aan die prachtige dag. Je gepersonaliseerde kalender met een verzameling van je leukste trouwfoto’s… leuk om te hebben én om weg te geven. We maken je huwelijkskalender helemaal digitaal op zodat je vooraf al even kan kijken hoe de kalender er zal gaan uitzien voor hij gedrukt wordt. En er zijn ook verschillende afwerkingen mogelijk, dus als je zo’n originele huwelijkskalender wel ziet zitten, contacteer dan even Posi-Tief om de mogelijkheden te overlopen.

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!