fbpx
Je hebt gekozen voor een trouwfeest helemaal in jouw stijl. Aan de kleinste details werd gedacht en het thema voor de hele dag is consequent doorgevoerd. Dan heb je vast ook gedacht aan een gepersonaliseerd menu Trouwfeest, unieke menukaarten geven elk feest een unieke toets!

Een gepersonaliseerd menu trouwfeest,  het past overal!

Bij Posi-Tief verwerk ik jouw foto’s ook in een originele menu. Trouwfeesten worden nog leuker als je gasten nadien ook nog de persoonlijke menukaarten herinneren. Ook de menukaarten ontsnappen niet aan je persoonlijke touch. Zowel op fotopapier als in drukwerk is het mogelijk om je menukaarten voor het avondfeest te personaliseren met je eigen speelse foto’s. Zo hebben je gasten alvast iets om over te praten aan tafel. Menukaarten worden ook vaak als aandenken bijgehouden door je gasten als kostbare herinnering. Eens zo leuk dus als ook deze menu’s een persoonlijke touch krijgen met jullie romantische foto’s. Natuurlijk past zo’n originele menukaart qua stijl ook perfect in je trouwalbum. Ook de maaltijd vormt immers een belangrijk deel van je belangrijke dag en dus wil je ook dit gepersonaliseerd menu niet missen tussen je herinneringen. Kies voor een gepersonaliseerd menu Trouwfeest of ander feest, een menukaart met foto’s laat altijd over zich spreken. Smakelijk!

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!