fbpx

Prins, wit paard huwelijk… Geen idee of dat ook de grote droom van Heleen was, maar op hun huwelijk klopte het wel allemaal.
Dat fotografie centraal stond deze dag, dat kan niemand ontkennen: Tim studeerde af als fotograaf en was zelf een beetje onzeker voor de fotoshoot, zo vertelde hij me vooraf. En Heleen, die had vooral schrik dat ze geen mooie foto met het paard zou hebben. Is het me gelukt?

paard huwelijk

Een gesplitste dag, startend in Sint-Pauwels

Het beloofde een ontspannen dag te worden. Ik startte net op het moment de bloemist het boeketje had geleverd en Heleen samen met Tim de topjes aan het bijsnijden waren. Iets later sprong Heleen dan in haar kleedje, helemaal zoals het Heleen afgaat, zonder poespas of andere meisjes-dingen, gewoon even praktisch wezen 🙂 Haar droomprins zou immers meteen arriveren, op die moment nog zonder paard, dat was voor later die dag.

first lookbruid en bruidegombruid en bruidegom

Ja-woord in Sint-Gillis-Waas

Nadien was het verzamelen aan het gemeentehuis van Sint-Gillis-Waas voor de officiële plechtigheid. Onder toeziend oog van de dichtste familieleden en vrienden gaven Heleen & Tim hun ja-woord. Nadien zakten we dan nog af naar de molen in Sin-Pauwels om enkele groepsfoto’s te maken. Bij aankomst daar waren er heel wat kinderen aan het spelen, maar de dienstdoende leiding zorgde er perfect voor dat ik ongestoord mijn werk kon doen, waarvoor dank!

emotie huwelijkhuwelijk sint gillis waas

groepsfoto huwelijk

gezin huwelijk

Hof Ter Saksen als eerste locatie

Na een korte break was het opnieuw verzamelen aan Hof Ter Saksen voor een eerste locatieshoot. Op de vraag wat het koppel tussendoor nog gedaan had, kreeg ik het zalige antwoord van Heleen: “gewoon even op de zetel gaan liggen”. Tijdens een wandeling maakte ik alvast enkele typische beelden van het koppel.

huwelijksfotograafhuwelijk fotograaffoto huwelijkbruid en bruidegombruide en bruidegom

De prins, het “bruine” paard huwelijk

En dan zakten we verder af naar locatie 2: de manege waar Heleen’s paard staat. Helemaal opgemaakt door de vriendin van Heleen stond hij ons al op te wachten in de stal. In de weide aan de overkant van de straat zagen we dan toch de droom van prins, witte paard huwelijk in vervulling gaan.

paard huwelijk

Feesten in de Rode Poort

Heleen & Tim zijn absoluut geen traditionele trouwers, het verbaasde me dan ook niet dat zij kozen voor een alternatiever maar stijlvol feest. De plaatselijke slager zorgde voor een verzorgde en overheerlijke BBQ. Na een testspelletje hoe goed het koppel elkaar kent, werd het dan hoog tijd voor de openingsdans.

huwelijksfeesthuwelijksfeestspel huwelijkbruidstaart

Heleen & Tim, jullie legden jullie huwelijk slechts enkele weken vooraf vast bij mij. Toen ik hoorde dat Tim fotografie gestudeerd had, was ik extra gemotiveerd om het allerbeste van mezelf te geven. Ik hoop dat jullie droom van prins paard huwelijk volledig in jullie huwelijksalbum terug te vinden is. Succes nog!

 

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!