fbpx

Het was Patrick die me als eerste contacteerde. Via internet zag hij mijn werk en was meteen onder de indruk. Na een eerste kennismakingsgesprek was de beslissing snel genomen en mocht ik hun trouwfotograaf Antwerpen zijn. Het zou die dag zeker een specialleke worden want Annick en Patrick zijn eigenlijk al 30 jaar getrouwd. Ze wilden graag hun geloften vernieuwen!

trouwfotograaf antwerpen_

Residentie Berckendael in Brasschaat als uitvalsbasis

Annick & Patrick wonen in de conciërgewoning van  Residentie Berckendael in Brasschaat. Ik zou daar de dag niet alleen starten, maar ook de locatieshoot en de ceremonie vastleggen.
’s Ochtends werd ik verwacht bij hen thuis. Op dat moment was de make-up artist de finishing touch aan het aanbrengen bij Annick. Iets later kwam ook Patrick, hun zoon en twee dochters aan. Patrick kon niet meer wachten en sprong meteen in zijn trouwkostuum, heel snel gevolgd door zijn intrede bij zijn “bruidje”. Nadien was het de beurt aan Annick die, onder assistentie van haar (schoon)dochters, haar trouwjurk aantrok met alvast een aantal emotionele momentjes. Uiteraard was haar intrede nog spectaculairder. Patrick was helemaal in de wolken en had eigenlijk helemaal geen zin meer in een ceremonie 🙂

getting readyopmaak bruidgetting readygroom getting readygroom getting readygetting readyDan was de tijd aangebroken om de locatiefoto’s te maken. Aangezien het maar bleef regenen, besloten we deze te maken in de (trappen)hal en gezamenlijke leefruimte van de residentie. Met voldoende creativiteit kan je op elke plek mooie beelden creëren.

huwelijksfotograaftrouwfotograaf antwerpentrouwfotograaffotograag huwelijkfotograaf huwelijkfotograaf trouwNadien werden snel nog een aantal groepsfoto’s gemaakt en at de suite snel een broodje.

De huwelijksceremonie die ook plaatsvond in de residentie, werd geleid door de Vliegende Pastoors. Annick kreeg het even moeilijk toen zij tot bij Patrick gebracht werd door haar zoon en dochter. Zulke momenten, daar doe ik het voor!! De ceremonie werd een afwisseling van humor en emotie, gevolgd door de receptie.

muziekband huwelijkvliegende pastoorshuwelijksceremonieceremonie huwelijkceremonie trouwja woordhuwelijk fotograafhuwelijkfamily lovehome alonehuwelijksreceptie

Diner in The Glorious als trouwfotograaf Antwerpen

Na de receptie zakte de suite dan af naar sterrenrestaurant The Glorious in Antwerpen om in besloten kring de hernieuwing van de geloften te vieren. Hier eindigde mijn werkdag als trouwfotograaf Antwerpen.

gloriousthe glorious

Annick & Patrick, mijn eerste huwelijk van 2018 was meteen een prachtige start. Ik heb vooral genoten om te mogen aanvoelen dat jullie elkaar na 30 jaar nog altijd zo graag zien. Jullie zijn een voorbeeld voor jullie kinderen, die de belangrijke stap zeer binnenkort zetten!! Bedankt dat ik jullie trouwfotograaf Antwerpen mocht zijn.

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!