fbpx

Enkele dagen voor hun huwelijk had ik nog een laatste afspraak met Sarah & Thomas. De zenuwen stonden gespannen, zoveel was duidelijk. Maar de planning overlopende, voelde ik als trouwfotograaf Beveren aan dat het een geweldige dag zou worden.

trouwfotograaf Beveren

Starten bij hen thuis

’s Morgens kwam ik aan bij Sarah, terwijl ze lekker aan het genieten was van haar opmaak. Mama deed ondertussen de laatste voorbereidingen, want nadat Sarah in haar trouwjurk stapte, arriveerde Thomas met zijn familie. Na een drankje vertrokken we dan allemaal samen naar Cortewalle – Beveren voor het burgerlijk huwelijk.

getting ready bruidgetting readygetting readybruidegomfirst look

Burgerlijk huwelijk vastleggen als trouwfotograaf Beveren

Zelf was ik al enkele minuten vroeger vertrokken bij het koppel, met het idee het uitstappen van bruid & bruidegom zeker niet te willen missen. Zij waren één van de gelukkige bruidsparen die een Mustang (mijn droomauto) ter beschikking hadden op hun mooie dag.
Het burgerlijk huwelijk werd vlot afgehandeld en nadien maakten eerst de familiefoto’s en dan de locatiefoto’s romdom het kasteel Cortewalle.

trouwen cortewalletrouwen cortewalle

Kerkelijk huwelijk te Burcht

Het kerkelijke huwelijk werd ingezegend door een zeer toffe diaken. Tijdens de eucharistie maakte hij even tijd om de stand van de Rode Duivels door te geven. De Duivels waren immers bezig met een prachtig WK neer te zetten. Hij gaf eveneens een zeer persoonlijke boodschap aan het koppel mee. Zo merk je als huwelijksfotograaf dat het ook anders kan. Het is zoveel fijner om als huwelijkskoppel zo een dienst te kunnen krijgen.

trouwfotograaf beverentrouwfotograafhuwelijksfotograaf beverenhuwelijksfotograaf beveren

Roxy als afsluiter

Na een korte tussenstop bij de kapper begaven we ons naar feestzaal Roxy, waar we nog enkele mooie foto’s maakten. Na nog een leuke babbel met de familie, keerde ik dan huiswaarts om meteen aan de selectie te beginnen.

mustangtrouwen roxy

Sarah & Thomas, ik heb enorm genoten tijdens jullie dag als trouwfotograaf Beveren. Als extraatje mocht ik dan nog een award winnen met jullie huwelijk. Bedankt voor jullie vertrouwen.

 

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!