fbpx

Naar de huwelijksdag van Melisa & Dieter keek ik echt uit: je moet maar het geluk hebben om in Evergem te wonen, dan kan je immers in het Kasteel van Wippelgem je JA-woord geven. Ik was dan ook heel blij dat zij me als hun trouwfotograaf Gent boekten.

trouwfotograaf gent

Evergem, her we come!!

’s Morgen mocht ik starten in het huis van Melisa & Dieter. De inrichting was meteen mijn ding, modern met een warm tintje. Het was een komen en gaan van mensen terwijl Melisa duidelijk genoot van haar opmaak. Nadien trok ik met 3 (!!) vrouwen naar de slaapkamer 🙂 Eén van de vriendinnen maande me assertief aan de kamer even te verlaten, maar mijn ervaring zegt dat er altijd heel mooie beelden gemaakt worden terwijl de bruid in haar kleedje stapt. Nadien was het dan tijd dat Dieter zijn bruid kon goedkeuren.

opmaak bruidbruid kleedbruid en bruidegom

Kasteel van Wippelgem

De huwelijksceremonie ging door in het Kasteel van Wippelgem. Een fantastisch mooi kasteel, waar we eveneens al enkele locatiefoto’s maakten. Ook de familiefoto’s maakten we in de tuin achter het kasteel.

huwelijk Wippelgemhuwelijksceremoniebruid en opa

Trouwfotograaf Gent in actie

Na een snel broodje verorberd te hebben, zetten we dan aan om trouwfotograaf Gent te zijn. Eerst passeerden e nog een open veld, om nadien het contrast met het mooie Gent vast te leggen.
We passeerden zowat elke mooie plaats, van vleeshuis naar oud postgebouw, van schapenstal naar graffitistraatje om nog een laatste foto te maken terwijl er voor de parking betaald moest worden 🙂

huwelijk veldenhuwelijk parkingtrouw fotograaf genthuwelijksfotofoto huwelijkhuwelijksshoottrouwfotograaf gentgent foto huwelijkvleeshuis genttrouwfotograaf genthuwelijksfotograaf genthuwelijksfotograaftrouwfotograaf gent

Ceremonie in Hof Ten Bosse

En dan was het tijd om onze eindbestemming te bereiken, Hof Ten Bosse. De ceremonie ging door op de leuke binnenkoer, gevolgd door de receptie.

huwelijksceremoniehuwelijksceremoniehuwelijksceremonie

Melisa & Dieter, ik heb enorm genoten van “jullie” momentje in Gent. Het was zalig om rondgegidst te worden door jullie. We hadden tijd voor een pint tussendoor. Bedankt dat ik jullie trouwfotograaf Gent mocht zijn. Geniet nog vaak van jullie mooie album!

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!