fbpx

Evelien & Joris hebben elkaar op heel jonge leeftijd leren kennen via de scouting. Evelien was meteen verliefd, maar nog veel te jong. Dat de volhouder wint, is hiermee duidelijk, want zij gaan trouwen!! Na een ommetje Utrecht belandden ze opnieuw in Zeeland en kwamen zo bij mij met de vraag of ik hun trouwfotograaf Hulst wou zijn. Uiteraard!

trouwfotograaf hulst

Steensedijk, my office for the day..

Bij aankomst maakte ik meteen kennis met de locatie waar alles die dag zou plaatsvinden. Het was duidelijk dat zij elkaar in de scouting hadden ontmoet 🙂
Evelien werd opgemaakt door haar schoonzus terwijl Joris zijn kostuum onder begeleidend oog van mama aandeed. Iedereen klaar? Tijd voor eerste ontmoeting in vol ornaat.

getting readygetting readyfirst look

Bos van Sint-Jansteen in als trouwfotograaf Hulst

Samen met Jente (de labrador) trokken we de bossen in van Sint-Jansteen. Het was er héérlijk rustig. Onze chauffeur (aka broer) reed ons veilig doorheen de hobbelige wegen en was af en toe ook mijn flitsassistent, waarvoor dank!

huwelijksfototrouwfotohuwelijk fototrouwen hulsttrouwen met hondtrouwfotograaf hulsthulst trouwen

En dan terug Steensedijk

Na een heerlijke broodjeslunch werd er nog een korte check-up gedaan van de prachtige “tent” die opgezet was, inclusief alle originele en leuke versieringen door Evelien zelf gemaakt. En dan werd het stilaan tijd voor de ceremonie. Voor beiden was dat het hoogtepunt van de dag, daar keken zowel Evelien als Joris enorm naar uit. Zo mooi ook om dat als trouwfotograaf te mogen meemaken.

Hoe de ceremonie samenvatten? Afgeladen vol gasten die genoten van een ongedwongen sfeer waarin twee mensen die elkaar heel graag zien hun gelofte aan elkaar gaven.  Een huwelijk hoe ik het zelf ook zou willen: in je eigen tuin je ceremonie en feest geven!

kinderen huwelijkbruidskoppeltrouwceremonietrouwen in hulsttuinceremonietuinceremonietrouwen foto

Na de ceremonie ging alles verder lekker ongedwongen verder: taart, lekkere cocktails, chillen, BBQ en geen openingsdans maar wel een openingsliedje gebracht door het koppel zelf.

trouwcakeband trouwenfeest trouwopeningslied huwelijkopeningslieddansen trouw

Evelien & Joris, jullie dag was gewoonweg geweldig: de decoratie tot in de puntjes voorbereid, de liefde die van jullie afstraalde, de ongedwongen sfeer, het lekkere eten en als aflsuiter een mega party. Bedankt om voor één dag trouwfotograaf Hulst op jullie huwelijk te mogen zijn.

 

 

 

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!