fbpx

Na de ceremonie en voor het feest is het tijd voor de echte trouwfotos, de eye-catchers van je trouwalbum. Dus trekken we er samen op uit om je officiële trouwfotos op locatie te gaan maken.

De échte foto’s worden gemaakt op locatieshoot

Misschien heb je al een plekje in gedachten om je huwelijksfoto’s te nemen? Zoniet kan je altijd het deskundig advies inroepen van je huwelijksfotograaf. Antwerpen, Oost-Vlaanderen of elders, ik ken vast enkele betoverende locaties in jouw buurt die perfect bij jullie stijl passen. Voor advies in de perfecte locatie sta ik uiteraard altijd tot je beschikking.

Hou je van een moderne stijl dan kan bijvoorbeeld een verlaten fabriekspand of de haven je vast aanspreken. Of waarom geen fotoshoot in de vrije natuur of in een aangelegd park? Zelfs in het stadscentrum maak ik tot de verbeelding sprekende plaatjes. Dus denk er gerust al eens over na welke plaatsen voor jullie een bijzondere betekenis hebben en dan kijken we samen welke locaties we uitkiezen voor jullie trouwreportage.

Trouwfotos maken, pure fun!

Mooie foto’s kan je overal maken, zolang we ons maar amuseren en elkaar vertrouwen. Het is dan ook de bedoeling dat de locatieshoot een leuke uitstap wordt waar jullie eventjes alles en iedereen en alle regeltjes kunnen vergeten en vooral even ongestoord kunnen genieten van elkaar. Let vooral niet op de camera en doe je ding. Als professionele fotograaf zorg ik er wel voor dat de belichting en cadrage optimaal zijn om jullie liefdevolle uitstap op emotioneel journalistieke wijze te documenteren.

Hier en daar geef ik wel wat tips uiteraard, maar verdrink gerust in de ogen van je verliefde want het is jullie moment samen en wij zorgen wel dat het plakt op de lens en nadien op papier! Bij Posi-Tief wordt er geen foto gemaakt, een beeld wordt gecreëerd.

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!