fbpx

Op het moment dat Lindsey & Yannick voor het eerst op bezoek kwamen, was het meteen duidelijk dat de meisjesdroom van Lindsey stilaan vorm kreeg. Zij droomde al jaren van een tuinceremonie huwelijk aan het water. Ik beloofde hen toen die droom te doen uitkomen.
Ook de jongensdroom van Yannick zou ruimschoots in beeld komen: alles wat met snelheid te maken heeft, raakt Yannick zijn hart!

tuinceremonie huwelijk

Driedubbele Getting Ready

’s Morgens werd ik verwacht bij de mama van Yannick om zowel de opmaak van Lindsey, Yannick maar ook zoon Jarne te volgen.
Het beloofde de warmste dag van het jaar te worden. Dat klopte helemaal bij het bruidspaar, zij zijn zo warm en wellicht ook heel heet naar elkaar toe 🙂
Lekker ontspannend genoot iedereen van zijn/haar momentje en na een tijdje was iedereen klaar voor de grote ontmoeting. Terwijl Lindsey de trap af kwam, zag ik een glimlach op beide gezichten die ik nooit zal vergeten. Bij onze laatste ontmoeting beschreven ze elkaar als de leeuw (=Yannick, die snel, zorgzaam en beschermend is) en de wolf (= Lindsey, die zorgt voor haar gezin, maar pas op als ze bedreigd wordt). Ik zag meteen dat dit koppel een perfecte match is!

heet huwelijkhuwelijk ringenkid weddinggetting readyfirst lookfirst lookporche huwelijk

Stekene dorp werd tijdelijk Ducati treffen.

Met een snelle Porsche vertrok het bruidspaar naar het gemeentehuis van Stekene. De Ducati club verzamelde daar eveneens. Na een korte ceremonie verlieten zij de trappen van het gemeentehuis, onder luid geschreeuw van de machtige Ducati machines. Traditiegetrouw bij een Ducati lid werd het huwelijk met verbrande rubber ingezegend en dus een band opgeofferd.

ducati huwelijkhuwelijksfotograafjawoord huwelijkhuwelijk burgerlijkringen huwelijkducati huwelijk

Locatieshoot @ Verbeke Foundation

Onder begeleiding van de Ducaticlub werd de Porsche netjes afgezet aan de ingang van Verbeke Foundation. Hier werd een snelle lunch genomen en maakten we een aantal mooie locatiefoto’s. Gelukkig konden we op de assistentie van de getuige Judith rekenen om met de extreme warmte het lekker draaglijk te maken voor de bruid.

verbeke foundationducatihuwelijk verbeke foundationhuwelijk verbeke foundationhuwelijk verbeke foundationtrouw verbeke foundationlocatie huwelijk verbeke foundationfriends wedding

Meersdael als ideale locatie voor tuinceremonie huwelijk

Bij aankomst aan Meersdael stonden de stoelen & parasols al perfect voor de tuinceremonie huwelijk. Je zag Lindsey helemaal stralen: haar droom werd werkelijkheid!
Samen maakten we nog een mooie locatie-shoot-wandeling doorheen het domein. Plots brak er een warmte-onweder uit. Het voltallige zaalpersoneel haastte zich om de hele opstelling voor de tuinceremonie naar binnen te brengen. Wij bleven droog tijdens de shoot onder de bomen. Terug bij de zaal stelden we vast dat de zaaluitbater gekozen had voor zekerheid en dus een ceremonieopstelling in de zaal had opgezet. Ik voelde de teleurstelling bij Lindsey helemaal. Met een kwartiertje voordat de gasten zouden arriveren voor de ceremonie, kon het bruidspaar echter geen kant meer op en zouden ze de ceremonie dan toch laten doorgaan in de zaal. Een meisjesdroom zou nooit vervuld worden…

Tenzij je een stoute huwelijksfotograaf inhuurt 🙂
Ik checkte snel buienradar, zag dat er geen bui meer aankwam, rende naar de heren van de suite en maande hen aan even te helpen om alle stoelen opnieuw op het gras, aan het water te zetten. Nog vooraleer de dienstdoende maître kon reageren, stond de ganse setting opnieuw klaar, dan toch buiten!  Mijn adrenaline steeg kwadratisch, want als het plots toch zou regenen, zou ik de boeman zijn. De ceremonie werd er eentje vol emotie. Met ontroerende woorden werd deze warme dag nog warmer. Zoonlief Jarne bracht met plezier de ringen aan, want die stond te popelen om mama & papa te zien trouwen!

huwelijk fotokinderen huwelijkhuwelijksfoto

tuinceremonie huwelijkemotie huwelijkemotie huwelijkringen huwelijktuinceremonie huwelijkhuwelijksringen

Lindsey & Yannick,  met jullie loveshoot te mogen vastleggen, leerden we elkaar al beter kennen. Tijdens jullie mooie dag werd ons contact alleen nog maar intenser. Daags nadien stuurde je me een ontroerend berichtje hoe dankbaar je was dat de tuinceremonie huwelijk toch buiten was doorgegaan. Jullie ondersteunden me eveneens in een sombere periode en gaven me opnieuw moed. Ik zal jullie nooit vergeten en hoop dat onze uitgebouwde vriendschap mag blijven duren. Waar is die lasagna? 🙂

 

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!