fbpx

art nouveau 01art nouveau_02art-nouveau_03art-nouveau_04art-nouveau_05art-nouveau_06art-nouveau_07art-nouveau_08art-nouveau_09art-nouveau_10art-nouveau_11art-nouveau_12art-nouveau_13art-nouveau_14art-nouveau_15art-nouveau_16art-nouveau_17art-nouveau_18art-nouveau_19art-nouveau_20art-nouveau_21Beginnen in Nieuwkerken, slechts enkele honderden meters van Feestzaal Art Nouveau

Ik werd die morgen al om 7.45u verwacht bij Stephanie & Bart en hun kids Louis & Emile. Geeuw, maar gelukkig is dit niet zo ver van bij me thuis. En… ik was paraat en uitgeslapen: huwelijken fotograferen is gewoon fun!! Aangekomen bij de bruid,  was de kapster nog volop bezig met Stephanie, terwijl de kids samen met de grootouders rustig voor de TV zaten. Iets later was het dan tijd om eerst Louis & Emile aan te kleden en dan was het de beurt aan Stephanie, want het signaal was gegeven: Bart was onderweg.
na een emotionele “eerste” ontmoeting was het hoogtijd om richting stadhuis Sint-Niklaas te vertrekken.

Ceremoniële trouw in Sint-Niklaas

De ceremoniewagens van LPP brachten ons veilig naar de eerste bestemming,  waar Bart & Stephanie hun JA-woord voor de eerste keer die dag gaven, nadien vertrokken we meteen naar de bijzondere locatie voor de fotoshoot.

Station en treinen, een leuke uitdaging als locatieshoot

Stephanie & Bart hadden elkaar leren kennen op de trein, toen ze, tijdens hun studententijd, dagelijks richting Gent spoorden. Het was dan ook heel logisch dat treinen de rode draad vormden bij hun huwelijk: de huwelijksaankondigingen zetten hen al op het juiste spoor en het was dan ook evident dat het station werd uitgekozen als locatie. We begonnen op het stationsplein,  deden verder in de gangen, vertoefden op het perron om uiteindelijk een korte treinrit te maken naar Sinaai, waar de limousine ons terug zou oppikken en ons naar Art Nouveau bracht . Het werd een geweldige shoot: terwijl er foto’s gemaakt werden van het koppel alleen, zorgde ceremoniemeester Eric Beck perfect voor de kids. Dat was zalig werken.

En een 2e maal JA in de kerk

Na een snelle hap en tussen de buien door werden in de tuin van Art Nouveau de familiefoto’s gemaakt, waarna het hoog tijd werd om ons naar de kerk vlakbij Art Nouveau te begeven: daar werd immers een mooie misviering voor tal van vrienden en familieleden gegeven. Bij het buitenkomen stonden massa’s mensen hen op te wachten met waarschijnlijk een ton rijst. Altijd mooie foto’s verzekerd.

Als afsluiter: receptie in Art Nouveau

En dan was het bijna tijd om afscheid te nemen van Stephanie & Bart en hun ganse familie. ik legde nog de fijne sfeer vast tijdens de receptie in Art Nouveau en keerde daarna huiswaarts na een lange maar vooral heel toffe dag.

Stephanie, Bart, Louis en Emile, ik wens jullie nog een fantastische tijd. Als je even wil terugdenken aan die mooie dag, hoef je niet ver te kijken want jullie mega grote foto op metaal hangt al keurig aan de muur. Bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!