fbpx

Corry & Dave leerden elkaar via een gezamenlijke vriend kennen. De eerste indruk die Corry had van Dave was dat het een echte macho was. Maar snel bleek dat een eerste indruk helemaal verkeerd kan zijn. Na enkele jaren samen, mocht ik voor hun huwelijk aan de slag als bruidsfotograaf Kloosterzande.

bruidsfotograaf kloosterzande

Meteen een momentje.

Bij aankomst in hun huis in Hulst, was het meteen tijd om de trouwjurk van Corry aan te trekken. Samen met weddingplanner Marjanne transformeerde Corry in een prachtige bruid. Toen dochter Gwendolyn even binnen kwam wandelen in de badkamer, hadden zij samen meteen een emotioneel momentje.
Even later werden we dan allemaal opgeschrikt door brandweersirenes die alsmaar dichter en dichter kwamen. En ja, het werd heter en heter: de zenuwen en emoties werden ondraaglijk voor Corry. Met stijl en trots stapte Dave uit de brandweerwagen, belde aan en het was zalig mooi om te zien hoe Corry & Dave beiden zo verliefd naar elkaar keken. De kinderen keken op afstand toe en keurden meteen goed!

getting readybruid emotioneelbruid klaarfirst lookfirst look

Foto’s in brandweerkazerne

Als fiere brandweerman kon het bijna niet anders dat zij de brandweerkazerne van Hulst uitkozen als dé startlocatie. Samen met de kinderen maakten we daar enkele unieke foto’s, terwijl ik bovenaan in de ladderwagen met knikkende benen aan het fotograferen was.
De volgende locatie was Tieleman Transport, waar we in de magazijnen met het mooie invallende licht enkele toppertjes konden vastleggen.

brandweer hulst trouwfoto huwelijk brandweerhuwelijksfotofoto huwelijkfotograaf trouwtrouwfotograafhuwelijksfotograafbrandweer hulstbrandweer hulst huwelijk

Bruidsfotograaf Kloosterzande in het pittoreske kerkje

En dan was het grote moment aangebroken, de wettelijke ceremonie  mogen vastleggen als bruidsfotograaf Kloosterzande. Met dezelfde spontane deskundigheid als op het huwelijk daags voordien vroeg de ambtenaar dat Corry & Dave elkaar het JA-woord wilden geven. De goed bewaarde ringen werden eveneens uitgewisseld. Met grote trots verliet het koppel nadien het kerkje. Aan de uitgang wachtten de collega brandweermannen op de juiste moment om met de nodige CO2 en waterdruppels een spetterend begin van het getrouwde leven in te zetten.

bruidsfotograaf kloosterzanderingen huwelijkbruidsfotograaf kloosterzandebruid emoringen wisselen huwelijkbruidsfotograaf kloosterzande

Spoor 011, de ideale feestlocatie

Na een diner in besloten kring in Spoor 011 stroomden dan de gasten toe. Na alle felicitaties werd het dan hoog tijd voor wat beiden als het spannendste moment omschreven hadden: de openingsdans.
Kort daarop veranderde de dansvloer in een spetterend feestje dat tot in de vroege uurtjes duurde.

huwelijkscadeaubruidstaartopeningsdans huwelijkopeningsdans trouwtrouwboeket weggooien

Corry & Dave, ons kennismakingsgesprek was er eentje om nooit te vergeten. Het was zo mooi om te zien hoe jullie elkaar versterken. Doorheen de dag als bruidsfotograaf Kloosterzande zag ik jullie liefde en waardering voor elkaar sterker en sterker worden. Bedankt om die liefde te mogen vastleggen.

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!