fbpx

bruidsreportage prijsbruid reportagebruid reportage

Het best mogelijke licht? Het was pas bij de laatste trouwreportage prijs!

Hoewel de huwelijksfotografie al eventjes geleden geboekt was, kwamen Nancy en Carlo enkele weken voor hun huwelijk toch nog even bij me langs . Niet om te onderhandelen over de bruidsreportage prijs, maar omdat hun gezin tussentijds uitgebreid was met een kleine spruit en om alles nog eens in detail door te spreken.

Ik vind het steeds geweldig om het bruidspaar vooraf nog even te zien. Zo’n extra kennismaking maakt de samenwerking op de grote dag namelijk altijd eens zo aangenaam.

Goed begonnen, is half gewonnen

De dag begon in Brecht bij de ouders van Nancy. Zij en de kapster waren nog volop met haar opmaak bezig, maar ze kon nog net op tijd in haar bruidsjurk springen voor Carlo toekwam. En hoe! Hij arriveerde in stijl met een klassevolle limousine. De toon voor de rest van de dag was hiermee gezet.

Daarom is Westmalle mijn favoriete trouwlocatie

Na een hapje en drankje vertrokken we met zijn allen naar Westmalle, waar het burgerlijk huwelijk zou plaatsvinden.

Waarom ik daar laaiend enthousiast over ben?
3 keer raden…

Toch was het het bruidspaar dat na de ceremonie enkele Westmalle trappisten en bijhorende glazen overhandigd kreeg en niet ik. Jammer, maar helaas.

Ik hoopte dan maar dat de bruidsreportage prijs zou zijn en dat ik daar op een leuke verrassingen getrakteerd zou worden, maar eerst moest er nog eens getrouwd worden.

De 2e trouwplechtigheid

Voor de kerkelijke trouw moesten we maar enkele straten verder zijn. Maar we passeerden toch nog een pittoresk dreefje onderweg waar we eerst nog enkele familiefoto’s zouden maken. Een rustmoment voor de dienst was dat en het kwam goed van pas. Voor de ceremonie waren er namelijk opvallend veel gasten afgekomen en het werd een gezellige, maar ook behoorlijk drukke bedoening.

Na de trouwplechtigheden konden we gelukkig weer even uitrusten. Samen met de familie genoten we van een glaasje bij een zalig herfstzonnetje voor we met de suitekinderen op locatie gingen voor de familieshoot.

En als ik nu eens mijn bruidsreportage prijs kon verhogen?

Voor de locatieshoot hadden Nancy & Carlo een droomlocatie uitgekozen. Een prachtig plaatselijk kasteel.

Ik kan alleen maar dromen van zo’n statig buitenverblijf. Om dat kasteel te kunnen kopen, zou ik de bruidsreportage prijs serieus moeten opdrijven of de lotto winnen. Ik heb besloten mijn geluk te wagen bij de 2e optie.

Maar ik hoefde niet lang te treuren, want vanaf dan zat alles mee. Tijdens de locatieshoot was er een zalig natuurlijk licht. Laag licht en hard licht, ik had echt alles om met licht te kunnen spelen en dat is echt helemaal mijn ding.

Ook over mijn modellen had ik zeker geen klagen. Nancy & Carlo zijn een super sympathiek en erg spontaan koppel en we hebben ons reuze geamuseerd.

Na deze gedroomde bruidsshoot zakte het koppel terug af naar Brecht waar ze zouden dineren. En ik bedacht me dat ik mijn huwelijksseizoen niet mooier had kunnen afsluiten dan met Carlo & Nancy.

Jullie zijn een fantastisch en stralend (letterlijk dan) koppel en ik wens jullie een al even stralende toekomst toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!