fbpx

Lies & Wim vertelden me tijdens de voorbespreking het verhaal van hun romance. Samen muisden ze er voor enkele maanden onderuit en hun liefde groeide. Ik was blij dat ik hun bruiloft reportage enkele dagen later zou mogen vastleggen!

huwelijksfotograaffoto huwelijkhuwelijk fotograafbruiloft reportagefoto bruilofthuwelijk fotograafreportage huwelijkhuwelijksfotofoto huwelijkbruiloft reportagebruiloft fotoreportage foto huwelijkhuwelijk de schorrebruiloft fototrowreportagetrouwen fotograaffotograaf trouwtrouwfotograaf

Het leek nog veel te vroeg, of was het dat ook?

Ik werd ’s ochtends echt wel heel vroeg verwacht in Schelle in het ouderlijke huis van Lies. Ik was misschien nog niet helemaal wakker maar in de verschillende kamers van hun karaktervolle huis, waren verschillende hoofdkwartieren ingedeeld: ééntje voor make-up en ééntje voor de kapper. Helemaal boven in de grote slaapkamer zou Lies haar jurk aantrekken. Na een kwartiertje trappen lopen, was ik helemaal wakker en kon ik mijn looptraining voor de volgende ochtend gerust annuleren :-).

Lies had één duidelijke wens, nog voor Wim ten tonele kwam en als ze helemaal klaar was, zou zij van de trap komen. Haar broer en papa kregen de primeur maar mochten pas piepen, als ze hen riep. Aangezien er enorm veel familie aanwezig was, geen makkelijke taak als fotograaf om dat vast te leggen, maar geen uitdaging valt me te zwaar op een bruiloft reportage.
Nadien was het dan de beurt aan Wim om zijn zegen te geven. Na goedkeuring, vertrokken we dan allemaal, in verschillende oldtimers, richting Beveren.

Retourtje Schelle

Lies wou voor haar burgerlijk huwelijk op een romantische plaats, vandaar dat Wim nog steeds in Beveren “woonde”, zodat zij hun Ja-woord gaven in kasteel Cortewalle. En dan reden we terug richting Schelle.

Kerkelijk huwelijk met ondertiteling tijdens bruiloft reportage

Terug in Schelle kon dan de kerkelijke viering doorgaan. Lies werkt met doven, maar ook daar had ze voor een oplossing gezorgd want alles werd mooi in gebarentaal omgezet. Zelfs de pastoor begeleidde iedereen om snel een zinnetje gebarentaal te leren.
De pastoor heeft duidelijk een open visie want het koppel  kreeg toelating om de getuige (met de ringen) van het doksaal te lieren, dan weet je dat het een fijne dienst wordt.
Na de dienst stond buiten de Chiro ons op te wachten en zelfs Lies speelde een stukje trommel.

De Schorre, here we come

En dan was het zover: Lies & Wim leerden elkaar kennen door enkele concerten samen te organiseren in de Schorre, logisch dan ook dat daar hun receptie zou doorgaan. De dag voordien hadden zij samen met vrienden en familie al alles mooi aangekleed om hun gasten te verwelkomen op een zonnige receptie.
Na de receptie werkten we dan de waslijst aan combinaties voor familiefoto’s af om daarna ook nog locatiefoto’s te maken. Daar liet ik Lies & Wim gaan naar hun avondlocatie, waar Simone van Simone Fotografie mij aflostte om het huwelijksfeest te fotograferen. Toen ik nadien de foto’s zag en de verhalen hoorde, wist ik zeker dat ook  het avondfeest spetterend is verlopen.

Lies & Wim, ik vond het geweldig dat jullie zelf zo veel hadden voorbereid voor jullie huwelijk. De kleine details maakten jullie dag heel persoonlijk. Toch beseffen jullie dat een huwelijk meer is dan een detail maar één groot geheel. Bedankt dat ik jullie bruiloft reportage mocht vastleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!