fbpx

Bente & Freek wilden een persoonlijke touch geven aan hun huwelijksdag. Een tuinceremonie stond op hun verlanglijst. Aangezien Bente van Nederland is, zochten ze eveneens voldoende slaapplaats voor hun gasten. De ideale combo bleek feestzaal Den Hof Zelzate te zijn. En ik kan je verzekeren, dat was het zeker op hun mooie dag.

den hof zelzate

Joepie, pas ’s middags starten!!

Op een doorsnee huwelijk start ik ’s morgens, en dat kan soms behoorlijk vroeg zijn. Maar dit zou geen doorsnee huwelijksfeest worden, dit is het internationale huwelijk van Bente & Freek!!
Sowieso zou de hele dag doorgaan in feestzaal Den Hof. Eerst volgde ik de opmaak van Bente. Haar nichtje Krisja is een MUAH met passie. Met zorg deed ze de bruid nog meer stralen, terwijl Freek in alle rust nakeek dat alles perfect was voor de ceremonie.

opmaak bruidopmaak bruidbruidegom getting ready

Ceremonie in de tuin van Den Hof Zelzate

Als alle gasten plaats genomen hadden, viel de eer te beurt aan de suite om in stijl hun intrede te doen in de tuin. Dit was meteen de start van een heel persoonlijke ceremonie waar er heel wat traantje gelaten werden. Dit is het soort ceremonie waar ik elke week naar uitkijk.

first looktranen huwelijkspeech huwelijkkinderen huwelijkemotie huwelijkbruid wenend

Receptie + feest

Na de ceremonie werden alle gasten dan verwend met een hapje en drankje, maakten we de nodige groepsfoto’s en nam iedereen plaats aan tafel. Een leuke presentatie van de jeugd van B&F aan de hand van oude foto’s, gaf een leuke en ontroerende touch. Nadien werd het dan tijd voor de openingsdans gevolgd door een spetterende party.

party huwelijk

locatiefoto’s nadien

Aangezien Bente &  Freek hun gasten op hun dag niet wilden verlaten, opteerden zij om de locatiefoto’s de maandag nadien vast te laten leggen. Plaats van afspraak: Peerdsbos in Brasschaat. In alle rust maakten we in het rustige bos mooie foto’s.

bruid fotoi dohuwelijksfotopeerdsbos huwelijkhuwelijksfotograafpeerdsbos huwelijkpeerdsbos huwelijkromantisch huwelijk

Bente & Freek, jullie huwelijk kan makkelijk met één woord samengevat worden: warmte!! Zowel de warme familie en vrienden rondom jullie, de lieve en warme teksten tijdens de ceremonie in de tuin van Den Hof Zelzate, de warmte op de dansvloer en jullie warmte voor elkaar zullen me altijd bijblijven. Laat de warmte altijd in jullie huwelijk blijven.

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!