fbpx

Saskia en Thierry ken ik al langer. Ik heb al een loveshoot  voor hen gemaakt en ook de communieshoot van hun dochter Yada is een pareltje. Dit koppel is super relaxed en vaak niet aan een klok gebonden en ik ben nogal “ne stipte”. De garantie voor een grappige dynamiek! :-). Mijn verslag vanaf start bij hen thuis tot op het avondfeest in Domein Martinus.

domein_martinus_01huwelijksfotograafbruidsfotohuwelijksfotobruidsfotograaffoto huwelijkfotograaf huwelijkhuwelijksfotografendomein martinusdomein_martinus_10domein martinusdomein_martinus_12domein_martinus_13domein_martinus_14

Starten in Sint-Katelijne-Waver bij het koppel thuis.

’s Morgens werd ik bij bruid Saskia verwacht, haar getuige, zus en de 2 dochters Julie en Yada, tekenden present. De kapster was klaar en Saskia ging zich aankleden. Net toen ze in haar jurk stapte gebeurde het. Saskia kreeg het eventjes moeilijk. Overmand door de emotie vloeiden de traantjes. Eventjes stress voor de bruid waarschijnlijk maar voor mij een geweldige gelegenheid om pakkende beelden te schieten.

Thierry zou samen met hun zoon, Matthew aankomen met de huifkar.  ze lieten een beetje op zich wachten waardoor we ons snel naar het gemeentehuis moesten begeven. Nu was het eventjes stress voor mijn stiptheidsgen 🙂 Hop hop, huifkar in galop!

Burgerlijk huwelijk in het moderne gemeentehuis van Sint-Katelijne-Waver

Toen we aankwamen stond de burgervader ons al op te wachten. Het gemeentehuis is een strak en modern gebouw en ook de burgemeester is wel “hip” te noemen. Na het einde van de ceremonie was het “selfie-time” met de burgemeester die met zijn smartphone een kiekje neemt van alle koppeltjes die hij trouwt, voor zijn privé collectie 😉

En dan een tocht naar Domein Martinus

De ceremonie werd geleid door een Rent-a-Priester die stilaan zenuwachtig werd. Saskia en Thierry hadden hun tijd genomen om naar de trouwlocatie te komen. Ik glimlachte. Priester zijn ook slaaf van de klok, niet enkel fotografen 🙂

De geplande tuinceremonie viel letterlijk in het water. De mensen van Domein Martinus toonden op een geweldige manier hun flexibiliteit en hadden de zaal prachtig aangekleed om de ceremonie dan maar binnen te laten doorgaan. Een pluim voor Martinus!

De ceremonie werd heel emotioneel en persoonlijk. Alle kids lazen iets voor en op het einde gingen we met zijn allen naar buiten om witte ballons op te laten.

En dan drinken, locatiefoto’s nemen, eten en feesten.

We zouden daarna de rest van de dag op Domein Martinus doorbrengen. Eerst was er een receptie met hapjes voor de aanwezigen. Tussentijds maakten we van de gelegenheid gebruik om familie- en locatiefoto’s te nemen.

voor het feest helemaal zou losbarsten besloot ik nog een fotografisch experimentje te doen in de gietende regen. Het is een harde stiel, huwelijksfotograaf zijn 😉

Tegen de avond kwamen dan de feestbeesten voor het diner aan.  Tussen de gangen door was er tijd boor speeches van de getuigen en de kids en zeker op dat laatste moment heb ik toch ook moeite om het droog te houden. Ik heb mijn best gedaan, het regende buiten al hard genoeg. 🙂 Het dansfeest werd ten slotte op een super leuke manier op gang getrokken, niet door het koppel, maar door het ganse gezin die een schitterende openingsdans had ingestudeerd

Saskia & Thierry, we kenden elkaar al redelijk goed voor jullie huwelijk, maar op jullie grote dag heb ik jullie echt leren kennen. Geweldig hoe jullie zo echt en emotioneel kunnen zijn. Jullie kids zijn alle 3 schatten. Ik heb echt genoten van jullie huwelijksdag in Domein Martinus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!