fbpx

Sofie & Erwin leerden me kennen toen ze voor hun zoontje Jasper een studioshoot lieten maken. Geheel toevallig kwam ter sprake dat zij in het huwelijksbootje gingen stappen en dus nog op zoek waren naar een foto trouwen. Zoals gebruikelijk in de aanloop naar hun huwelijk, hadden we een aantal gesprekken voor hun huwelijk. Ik leerde Sofie & Erwin kennen als fantastische mensen. Hun openheid, eerlijkheid en hun liefde voor elkaar, deden zoveel met mij dat ik vooraf al wist dat dit een fantastische dag zou worden.

huwelijksfotograaffotograaf huwelijkfoto huwelijkhuwelijksfototrouwfototrouwfotograaffoto trouwenbruidsfotograaffoto trouwtrouwfotofotograaf huwelijkfoto huwelijkbruid huwelijk fotofoto trouwentrouwfotograafparty huwelijkavondfeest huwelijktrouwfeesthuwelijksfeestfoto feest trouw

Zou het een “echt” wit huwelijk worden?

’s Ochtends stond ik op, keek door het raam en het was lichtjes aan het sneeuwen. Ik hoopte dat de sneeuw zou blijven liggen gedurende de dag. Een winterhuwelijk is altijd al speciaal,  de combinatie met sneeuw zou die dag helemaal afmaken.
Ik werd verwacht in het huis van Sofie & Erwin. Toen ik aankwam sliep Jasper nog als een roos terwijl Sofie lekker genoot van haar opmaak. Alles was perfect georganiseerd: de dame van de kindercrèche zou de hele dag voor Jasper zorgen, terwijl Sofie & Erwin volop genieten van hun grote dag.

Bijna klaar…

Iets later was Sofie klaar, enkel haar trouwjurk aantrekken en dan was Erwin helemaal welkom. Ondertussen was Jasper ook wakker, kwamen Sofie’s ouders toe en relaxte Sofie samen met hen.
Plots werd het echt wel tijd om haar jurk aan te doen: de hele suite, uiteraard inclusief Erwin, was in aantocht met de dubbeldekker bus van The London Ceremony Bus. Eventjes lichte paniek en in allerijl sprong Sofie in haar jurk. de suite werd ondertussen alvast verwend met een glaasje bubbel en iets later was het dan zover: Erwin stond op zijn benen te bibberen toen Sofie in volle elegantie de trap af kwam. Fijn te zien hoe ze beiden zo genoten van “hun momentje”.

Sint-Niklaas, volgende stop.

Iets later stapte dan de voltallige suite op de bus, richting stadhuis Sint-Niklaas. Daar werd niet gewoon hun JA-woord gevraagd, maar uitten zowel bruid als bruidegom hun liefde voor elkaar. Met een krop in de keel legde ik elk moment vast. Nadien trotseerden we de koude om de nodige groepsportretten te maken in het midden van het grootste marktplein van België. Met zijn allen op de foto  trouwen is altijd een leuke familieherinnering.

Basis voor de rest van de dag: Art Nouveau.

Eerst een snelle stop aan feestzaal Art Nouveau om de suite uit te laten stappen, om dan iets verder in het platteland enkele foto’s samen met de echte Engelse dubbeldekker te maken. Helaas zonder sneeuwlandschap werkten we hier locatieshoot deel 1 af.
Bij aankomst hadden de familieleden nog enkele leuke cadeaus voorzien. Ondertussen hoorde ik verschillende magen knorren (en voelde stilaan ook de de mijne 🙂 ): tijd voor een stevig broodje dus.

Foto trouwen in Hof Ter Saksen

Na de maaltijd reden we dan naar de locatieshoot. Het beloofde een koud moment te worden, ondanks hun warme liefde. Ik besloot getuige Ina mee te vragen om met een fleece dekentje de vrijgekomen liefdeswarmte te bedekken en zo kon Ina ook af en toe mijn lichtassistente zijn.
Samen genoten we van het moment en van de liefkozende blikken die Erwin richting Sofie wierp, terwijl ik volop alle echte momenten vastlegde.
Ina, bedankt voor je hulpvaardigheid, zonder jouw hulp was het nooit zo comfortabel geweest voor hen!

En dan… feestje bouwen!!

Terug bij de feestzaal, kwamen iets later alle avondgasten toe. Na een glaasje en enkele heerlijke hapjes, werden we verder verwend met een verzorgd diner. Tussen de verschillende gangen, maakten we kennis met de jeugdjaren van Sofie & Erwin via een slideshow door familie in elkaar gestoken. En dan was het tijd voor de openingsdans. Even later zette Erwin de party helemaal in gang. Hij gooide zich vol overgave op de dansvloer. Ik vermoed dat het een fijn feestje was.

Sofie & Erwin, ik heb zo genoten van jullie oprechtheid. Jullie zijn een fantastisch koppel! Jullie openden mijn huwelijksseizoen 2017 alvast spetterend. Bedankt dat ik dat mocht meemaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!