fbpx

In het laatste gesprek voor hun huwelijk was het snel duidelijk: Lien is de babbelkous terwijl Stijn de stilte en rust zelve is. Het beloofde, aan de dagplanning te zien, zou het een leuke dag als fotograaf bruidsreportage worden.
fotograaf bruidsreportagehuwelijksfotograaffotograaf bruidsreportagehuwelijksfotograafbruidsfotograafbruidsfotograaffoto huwelijkfoto huwelijkhuwelijksfotohuwelijksfotoreportage huwelijkreportage huwelijkfoto bruid

Starten op slechts enkele minuutjes van huis

Het gebeurt niet zo vaak, maar heel soms moet ik enkel de hoek om, om aan te komen bij mijn bruidjes. Deze week werd ik verwacht in Sinaai bij Liens’ ouders om de fotograaf bruidsreportage te zijn.
Daar aangekomen was het nog even wachten tot mama er was om allen samen aan tafel te gaan om nog vlug een  boterham te eten, zodat de magen niet al te veel zouden knorren tijdens de dienst 🙂 . Broer kwam iets later aan en na de maaltijd haalde papa dan de bruidsjurk naar beneden. Speciaal was het dat vooral de vader van de bruid zich met volle overgave bekommerde over de jurk. Nadat Lien helemaal goed in de jurk  zat en ook papa en broer hun das geknoopt waren, kon Stijn zijn intrede doen. Die was ondertussen al aangekomen met zijn droomwagen, die -speciaal voor de gelegenheid- helemaal uit Nederland kwam.
Na nog een korte babbel en kennismaking met de familie, konden we vertrekken naar Sint-Niklaas, waar het burgerlijke huwelijk zou plaatsvinden. De familie werd door een limousine van LPP vervoerd.

Sint Niklaas en zijn grote markt

Het stadhuis van Sint-Niklaas is als mijn 2e thuis. Ik krijg daar steeds een plekje tussen de slagbomen, maar deze keer was het toch even zwoegen: de burgemeester himself vroeg me wat ik kwam doen en vertelde me dat ik elders moest parkeren en een ticket betalen. Vreemd, dacht ik zo. Na aftoetsen bij de bode bleek dat onze burgervader de gewoonten toch niet zo goed kent. Maar ja, de bode stond niet meteen te springen om hem dat te gaan uitleggen 🙂
Na het ja-woord gingen we naar Bubbles & Wine loungebar waar iedereen getrakteerd werden op een heerlijk glas. Lien, Stijn en ikzelf verlieten de receptie iets vroeger om op domein Meersdael, nog wat locatiefoto’s te gaan maken.

Van locatiefoto’s tot feest, hard werken en lekker eten als fotograaf bruidsreportage

Eerst maakten we de foto’s met de auto. Dit was het hoogtepunt van de shoot voor Stijn :-). Naderhand maakten we een kleine wandeling doorheen het domein. Even later vervoegde de suite ons gezelschap , zodat we de  familiefoto’s konden maken. Net op tijd waren we klaar om de eerste gasten te verwelkomen. We werden allemaal verwend op een uitgebreid buffet, zowel voor-, hoofd- als dessertenbuffet. Nadien werd het hoog tijd om de party in gang te steken, maar met de dienstdoende DJ vormde dat niet meteen een probleem.

Lien & Stijn, het was enorm leuk jullie huwelijk te mogen vastleggen. Fantastisch ook hoe snel jullie album goedgekeurd werd: zo kon ik op minder dan 2 maand jullie huwelijksalbum afleveren. Het gaat jullie goed en maak nog veel kleine KLJ-ertjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!