fbpx

Meer dan een jaar voor de grote dag, werd ik geboekt als fotograaf bruiloft voor Charlot & Carl, en ook wel een beetje voor hun zoontje Alec. Het werd een warme, zonnige maar vooral losse dag.

fotograaf bruiloftfotograaf bruid2huwelijksfotograaffotograaf huwelijkfotograaf trouwfotograaf huwelijkfotograaf bruiloftfotografie bruiloftfoto bruiloftfotograafbruiloftbruiloft fotobruiloftfoto bruiloftfotograaf-bruiloft_15fotograaf-bruiloft_16fotograaf-bruiloft_17fotograaf-bruiloft_18fotograaf-bruiloft_19fotograaf-bruiloft_20fotograaf-bruiloft_21

Al van bij de startlocatie alles volgens plan

Tijdens ons voorbereidend gesprek had Carl me duidelijk gezegd dat Charlot een planner is. Erg snel merkte ik dat het plaatje dan ook klopte. De jurk hing klaar, kapster en schminkster waren de laatste hand aan het leggen aan de dames en heren uit de suite. Het enige wat nog diende te gebeuren was instappen in de bruidsjurk.

Zodra Charlot helemaal klaar was, mocht papa als enige aanwezige man (ikzelf ben altijd afwezig aanwezig) zijn goedkeuring geven over de geweldige looks van zijn dochter. Daarna werd hij vriendelijk verzocht naar de bus te gaan waarmee alle mannen enkele minuten later zouden arriveren.
Carl en Alec, dat waren dè mannen van de dag. In hun kielzog brachten ze hun mannelijk gevolg mee. De dames stonden mooi te wachten in de tuin. De begroeting was hartelijk. Alec en Carl konden niet langer wachten om mama/vrouwlief te zien.
Na een verfrissend glas, stapte iedereen op de bus van LPP richting gemeentehuis van Berlare.

Klein en knus, net zoals de gemeente zelf

De trouwzaal van Berlare straalt helemaal uit hoe de gemeente is: niet al te groot & lekker nostalgisch. We werden opgewacht door de burgemeester, die duidelijk goed op de hoogte is over wie zijn inwoners zijn, waardoor de dienst wel wat persoonlijker was.

Kleine wandeling naar het park

Een burgerlijk huwelijk duurt nooit lang, dus konden we met de ganse familie rustig nog richting park wandelen om meteen de groepsfoto’s te maken. Het werd meteen duidelijk dat dit een losse bende is, wat altijd leuk werken is dan. We maakten meteen ook nog enkele foto’s met de suitekindjes en het koppel. Zo zouden de kids nog een klein slaapje kunnen doen in de namiddag.

Knusse kapel op de berg, droom voor fotograaf bruiloft

Daarna stapten we met zijn allen terug in de bus, op weg naar de kapel in Berlare. Een mooi en fraai kerkje was ons doel als fotograaf bruiloft. De priester maakte er een mooie viering van. Ik zag Alec duidelijk genieten van de mooie muziek en persoonlijke teksten. Bij het buitenkomen werd het koppel dan nog verrast want er stond een magnifiek snelle oldtimer te wachten. Na alvast enkele foto’s met dit pareltje, besloot Carl alvast mee te rijden met de wagen, terwijl de rest van de suite terug naar het startpunt ging, voor een snelle hap.

Locatiefoto’s in het park van Berlare

’s Morgens had ik al even de gelegenheid gehad om rond te kijken waar we in het park allemaal foto’s konden maken. De omgeving was romantisch en  groen en ook het kasteel zou een mooie achtergrond vormen voor de beelden. Charlot en Carl waren bovendien zo’n spontaan koppel, dat is iets waar een fotograaf bruiloft alleen maar van kan dromen.

Nog snel even opfrissen en dan richting feestzaal

Na de shoot vervoegden we dan terug de suite: de sfeer zat er al behoorlijk in want er werd nog steeds volop genoten van het mooie weer op het terras van Charlot & Carl. Even later vertrok iedereen dan naar de eindbestemming: Hof Ten Bosse waar ik tegen het einde van de receptie kon afronden en terug huiswaarts trok.

Charlot & Carl, jullie dag was zowel letterlijk als figuurlijk warm. Ik hoop dat jullie nog heel wat afstand samen kunnen afleggen, in het aantal kilometers  dat jullie nog zullen hardlopen zal dat alvast geen probleem zijn. Bedankt dat ik jullie fotograaf bruiloft mocht zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!