fbpx

fotograaf huwelijk antwerpenfotograaf huwelijk antwerpenfotograaf huwelijk antwerpenfotograaf huwelijk antwerpen

Ook bij Gwendolina & Tom was ik fotograaf huwelijk in Antwerpen!

De beste fotografen staan aan wal…

Ik mag me bijna de vaste trouwfotograaf noemen voor de schippersgemeenschap, want ook Gwendolina & Tom kozen mij als fotograaf huwelijk Antwerpen. Ik ben intussen wel bekend met de tradities en gebruiken in de schippersgemeenschap en had me dus voorbereid op alweer een ontzettend leuke trouwpartij. Bij de schippers mag je namelijk altijd zeker zijn van een geslaagd feest!

Zij die deze blog regelmatig volgen, weten intussen al dat deze trouwfotograaf wel eens de weg kwijt speelt in Antwerpen. Althans, als ik kaainummers en doknamen moet zoeken in plaats van straten. Gwendolina is echter een verstandige bruid en had me vooraf duidelijke instructies bezorgd. Zij had eraan gedacht om me de  naam te bezorgen van de straat die het dichtst bij de kaai ligt.

Geen stress dus deze keer, want ik stond in geen tijd aan het juiste dok. Alleen had mijn gps besloten om me naar de verkeerde kant van het dok te gidsen! Daar stond ik dan, het juiste schip in zicht, maar mijn auto kan niet varen… De vader van de bruid bleek echter de beste gps ooit en hij gidste me heel duidelijk enkele kilometers om. Als aandenken en uit dank heb ik dan maar meteen de mannelijke stem op mijn gps ingesteld.

Alles komt altijd goed

Met de hulp van papa, was ik toch nog net op tijd om Toms stijlvolle aankomst met de LPP bus niet te moeten missen.

Het was ook een erg zonnige dag, de welkomstdrink kon dus op het dek doorgaan. We maakten nog enkele foto’s op en rond het schip en dan trokken we naar het gemeentehuis in Merksem.

De kerk in Merksem ligt maar 100 m van het gemeentehuis. Erg handig, want zo hadden we genoeg tijd om nog enkele groepsfoto’s te nemen met de familie en de suitekindjes.

Na de kerkelijke dienst vertrok de hele suite met de bus. Het mocht gerust even duren voor we op de volgende locatie belandden, want de champagne vloeide rijkelijk en ook lekkere broodjes waren voorzien.

Aangekomen op Domein Vordenstein te Schoten installeerde de familie zich lekker op het terras om nog gezellig wat verder te drinken. Wij amuseerden ons intussen met zijn drietjes op de locatieshoot. Ook wij konden even een korte pauze inlassen op het terras. Van al dat werk, stonden ook onze lippen namelijk alweer kurkdroog.

De familie trok vervolgens met de bus naar feestzaal Molenhof in Brecht terwijl wij nog de allerlaatste locatiefoto’s namen. Het koppel zou met mij meerijden naar de zaal en we kwamen net gelijktijdig met de bus ter plaatse aan. De receptie kon dus meteen van start gaan!

Tranen van geluk en tranen van ontroering

Sommige momenten blijven je als fotograaf huwelijk altijd bij en ook de trouw van Gwendolina & Tom zal ik niet snel vergeten. De broer van de bruidegom, die ook de partner was van de zus van de bruid, was het jaar voordien in een ongeluk om het leven gekomen. Hij was er dus niet bij op deze belangrijke dag.

Het koppel had dus besloten om toch een bijzonder moment aan hem te wijden en daarom werden er allemaal witte ballonnen losgelaten. Er was geen zuchtje wind, dus vlogen de ballonnen een hele tijd rond. Moeilijk hoor, om scherp te stellen als je als fotograaf met de tranen in je ogen staat!

Werd vervolgd

Gwendolina & Tom kwamen nadien nog eens bij mij op bezoek. Ze hadden alle foto’s bekeken en waren klaar om hun keuze te maken voor de dankkaarten. Ze waren echter niet alleen, want ook de ouders waren van de partij om hun selectie te maken voor het ouderboek, hun aandenken aan deze bijzonder mooie dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!