fbpx

fotograaf huwelijk west vlaanderenfotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_02fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_03fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_04fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_05fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_06fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_07fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_08fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_09fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_10fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_11fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_12fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_13fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_14fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_15fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_16fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_17fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_18fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_19fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_20fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_21fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_22fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_23fotograaf-huwelijk-west-vlaanderen_24

Fotograaf huwelijk West Vlaanderen mispakt zich

Last-minute wijzigingen kunnen erg positief uitdraaien

Toen Stefanie & Xavier het huwelijksalbum doorbladerden dat ik vorig jaar voor de trouw van Stefanies neef had gemaakt, was het beslist. Ook zij hadden een fotograaf huwelijk West Vlaanderen nodig voor hun grote dag en dat moest en zou ik worden.

Stefanie had haar huwelijk tot in de puntjes voorbereid en ook de fotograaf voor hun huwelijk was nu geregeld. Alles ok dus! Tot de week voordien bleek dat het op hun grote dag stevig zou gaan regenen. Stefanie moest op het allerlaatste moment nog op zoek naar een geschikte indoor locatie voor hun trouwfoto’s.

Via een Facebook conversatie kreeg ik te horen dat ze de oude elektriciteitscentrale in Zwevegem overwoog. Ik moest me inhouden om niet per direct naar West-Vlaanderen te rijden om haar te gaan kussen. Een betere keuze had ze namelijk niet kunnen maken. Het was intussen wel al enkele jaren geleden dat ik nog als fotograaf huwelijk West Vlaanderen die bewuste centrale had bezocht, maar ik kon me de locatie nog levendig herinneren en keek er nu al naar uit.

De wekker lachte me nog net niet uit

Ik werd om 08:15 u in Vichte verwacht. Best vroeg en met mijn slaperige ogen leek het zelfs even of die wekker me aankeek en zei “Ben je wel zeker Soetens?”. Maar ja hoor, ik had er echt ongelooflijk veel zin in! Vooral omwille van de shoot in die indrukwekkende elektriciteitscentrale met die imposante trappenhal en bijzondere lichtinvallen. Ik keek er gewoon ontzettend naar uit. Voor 7 u zat ik al in de auto met koffie in de hand en een ontwakende glimlach op mijn gezicht.

Oeps, sorry!

Toen ik in Vichte aankwam, leek het mij al vreemd. Ik stond wel degelijk voor nummer 14 in de juiste straat, maar alle rolluiken waren nog naar beneden en er was nergens versiering opgehangen. Niet echt hoe deze fotograaf huwelijk West Vlaanderen had ingeschat, maar bon. Ik duwde nog steeds vol goede moed op de bel en schrok even toen daar een dame in nachtkleed kwam opendoen. Zij leek geenszins op Stefanie en leek ook nog lang niet uitgeslapen…

Blijkbaar zijn er in deze straat 2 huisnummers 14, maar elk in een andere gemeente. Ik stond natuurlijk aan de verkeerde deur. Vele excuses later, haastte ik me terug de auto in om enkele kilometers verder met een klein hartje opnieuw op de bel van nummer 14 te duwen.

Hmmmm….Lekker!

De kapster was nog volop bezig en de ganse familie zat te genieten van een heerlijk ontbijt. Voor mij de ideale gelegenheid om de eerste sfeer van de dag weer te geven en ook een kopje koffie en zo’n heerlijke croissant te proeven. Wat een verwennerij om zo de werkdag te kunnen beginnen!

Stefanie was nog maar net in haar kleed geholpen en Xavier stond al voor de deur. Daar vloeiden zoals gewoonlijk de eerste traantjes, en absoluut topmoment voor deze fotograaf huwelijk West Vlaanderen. Als je de beelden bekijkt, begrijp je meteen waarom.

Familieuitstap

Na de shoot zette ik Xavier eerst aan de feestbus af. Daar wachtte de hele familie hem op om samen naar Stefanies ouderlijk huis te rijden. Daar nuttigden we eerst nog een glaasje om daarna naar Wielsbeke te trekken voor het burgerlijk huwelijk en achteraf ook de familiefoto’s te maken.

De kerkelijke dienst ging door in het bijzonder pittoreske Sint-Baafs-Vijve. In dit betoverende dorpje, in de wondermooie kerk deed de pastoor er alles aan om de dienst zo persoonlijk mogelijk te maken. Ook de zusjes brachten een persoonlijke en emotionele noot. Het leverde precies de dosis emotie op waar ik zo van hou.

Final stop

In Le Saulchoir in Celles, wachtte het koppel een bijzonder aangename verrassing. Hoewel er heel de dag regen voorspeld was, kon de receptie toch in de kasteeltuin doorgaan. Dat had niemand nog verwacht!

 

Stefanie & Xavier: Bedankt voor deze fantastische dag en jullie enthousiasme. Als alle dagen in jullie huwelijk zonniger zullen zijn dan voorspeld, dan wacht er jullie een leven op wolken en dat is precies wat ik jullie toewens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!