fbpx

Kim had in haar  omgeving haar oor te luisteren gelegd of iemand een goede fotograaf trouwreportage kende. Telkens kwam zij bij mij uit. Het was dan ook logisch dat we een afspraak maakten om elkaar beter te leren kennen en Kim en Bart mijn visie en manier van werken kon verduidelijken. Het grootste deel van hun mooie dag zou plaats vinden in Verbeke Foundation, wat een grote speeltuin bijna in mijn achtertuin gelegen :-). Ik keek er alvast naar uit!

fotograaf trouwreportage

Sint-Niklaas als startlocatie

Die ochtend startte ik in hun huis, waar zowel Kim als Bart aanwezig waren. Ik was meteen onder de indruk van de prachtige renovatiewerken die Bart had laten uitvoeren, net voordat zij elkaar leerden kennen. Bij mijn aankomst zat Bart al helemaal strak in het pak. Kim trok samen met zus en mama naar boven om in haar jurk te springen. Het bleek een kort kleedje te zijn, YES!! Korte kleedjes zijn, mijn inziens, veel makkelijker voor de bruid. Ze geven veel meer bewegingsvrijheid om originele beelden te maken. Nadat Kim perfect bevonden werd door mama, ging zij via de trap naar beneden, waar Bart haar netjes opwachtte. Tussendoor was de hele suite aangekomen en konden we snel vertrekken naar het stadhuis.

getting readyfirst lookbruidskinderenbruidskinderen

Ja-woord in Sint-Niklaas

Met papa’s cabrio kwamen Kim & Bart onder een heerlijke herfstzon aanrijden. We hadden nog even tijd om enkele beelden met de bruidskinderen en de cabrio te maken. Vanwege andere festiviteiten werd het huwelijk voltrokken in een andere zaal dan de traditionele trouwzaal. Toeval of niet, maar hiermee werd meteen de toon gezet dat dit een a-typische huwelijksdag zou worden.

bruidskinderenbruidskinderenhuwelijk sint niklaashuwelijksceremoniehuwelijksceremonie

Verbeke Foundation: de ideale locatie voor de fotograaf trouwreportage

Kim en Bart zijn fervente joggers en kunnen te afstand Sint-Niklaas – Verbeke Foundation gemakkelijk lopend afleggen 🙂 . Toch koos de suite voor de auto.
De persoonlijke ceremonie vond plaats in de serres van Verbeke, op het witte zand, tussen de kunstwerken. Prachtig maar eigenlijk ook … snikheet. Wie had nu gedacht dat midden oktober nog zo warm zou zijn? De ceremonie werd in goede banen geleid door een vriend. Alle gasten werden vermaakt met leuke anekdotes en uitdagingen. Nadien werd er (gelukkig) nog een verfrissend drankje aangeboden 🙂

fotograaf trouwreportageverbeke foundationverbeke foundationhuwelijk verbeke foundation

Achteraf was het hoogtijd om met de suite nog een aantal groepsfoto’s  te maken en begaven we ons daarna aan tafel om verwend te worden door de cateraar van dienst. Tussen elke gang trok ik er even tussenuit met het koppel om telkens een ander deel van Verbeke Foundation te bezoeken en mooie beelden te creëren.

huwelijk foto verbeke foundationhuwelijkscadeauhuwelijkhuwelijksfoto verbeke foundationhuwelijk foto verbeke foundationhuwelijksfotograaf verbeke foundationhuwelijk foto verbeke foundationfoto huwelijk ouders

Later op de avond kwamen dan alle avondgasten aan. Iedereen schoof aan het dessertenbuffet aan en nadien opende het koppel de dansvloer. Zelfs hun openingsdans was geen klassieke plakker.

opningsdansopningsdans

Kim & Bart, jullie waren/zijn voor mij een droomkoppel: een kort kleedje, een aparte en heel persoonlijke ceremonie, een unieke locatie en een aparte planning maakte jullie dag helemaal nét even iets anders. Uiteraard kiezen jullie dan voor een fotograaf trouwreportage die ook net een beetje anders werkt. Blijf gerust nét dat tikkeltje anders, dat siert jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!