fbpx

fotografen bruiloftfotografen bruiloftfotografen bruiloft

Zo vieren fotografen bruiloft Valentijn…

14 februari 2014... een speciale dag. Iedereen viert Valentijn, behalve wij dan, de fotografen die niet op uw bruiloft mogen ontbreken. Gelukkig is 14 februari net ook mijn huwelijksverjaardag. Ik vond het dus helemaal niet erg toen Sabine en Dany mij vroegen om ook hun bruiloft te komen fotograferen, want voor mij zou het sowieso een nostalgische dag vol mooie herinneringen worden.

Ladies first zegt de leuze en dat is bij mij zeker niet anders. De eerste plaats van afspraak is traditiegetrouw bij de bruid thuis. In dit geval in het prachtige huis van de bruid en de bruidegom in Lebbeke. Het opmaken van de bruid is namelijk één van de mooiste momenten van de dag en dat wil deze fotograaf niet gemist hebben!

Ik kwam net aan toen ook de mama van de bruid arriveerde. De bruid zelf was nog even bij de kapper, maar arriveerde gelukkig toch enkele ogenblikken later. Sabine sprong vliegensvlug in haar kleed, want ook Dany was intussen aangekomen. Mooi op tijd dus, maar hij mocht toch nog even wachten voor hij zijn prachtige toekomstige te zien kreeg.

Die eerste blik en het blij weerzien met de familie, dat zijn altijd bijzonder emotionele momenten, maar er was niet veel tijd voor deze traantjes van geluk, want er stond een fotoshoot in het Begijnhof in Dendermonde op de planning. Een prachtige locatie en de spontaniteit van Sabine en Dany, het was meteen een schot in de roos! Toen halverwege de fotoshoot ook nog de schatten van bruidsmeisjes toekwamen, ging het van geweldig naar nog fantastischer en dat zie je ook in het resultaat. Prachtige plaatjes en heel wat leuke herinneringen. Ik zal persoonlijk namelijk nooit vergeten hoe een van de bruidsmeisjes me spontaan opbiechtte dat zij wel wou trouwen met Dany J. Er hing wel wat romantiek in de lucht!

Na de bruidsfotoshoot zakten we af naar het park van Dendermonde. De kids hadden er de tijd van hun leven, maar onze magen grolden en dus was het hoog tijd om terug huiswaarts te keren. De hele suite kwam er tijdig toe. Alweer iets dat ceremoniemeester Dirk Stuer fijn geregeld had. Na een heerlijk broodje werd het dan toch wel tijd om elkaar het officiële JA-woord te geven in het gemeentehuis van Berlare. Het was een leuke dag, maar er moest ook nog getrouwd worden natuurlijk!

Gelukkig hadden we de fotoshoot in de voormiddag voorzien, want het begon net te regenen en dat heeft de rest van de dag geduurd. Maar regen op je trouwdag brengt geluk, zeggen ze, dus lieten we het weer onze pret maar niet bederven. Het kerkelijke huwelijk werd in Hamme gehouden en ook daar was iets bijzonders te beleven… Niemand minder dan Jimmy Frey, een goede kennis van het bruidspaar, zorgde er voor de muzikale toets.

Volgende halte? Het Hofstedeke in Hamme, waar Sabine werkt en waar de receptie doorging. Daarna werd het voor deze fotograaf tijd om huiswaarts te keren. Ik moest namelijk zelf ook nog mijn huwelijksverjaardag gaan vieren. Hoe dat verder ging? Dat houd ik liever geheim 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!