fbpx

Mijn opdracht was om de fotografie bruiloft van Ellen & Kristof vast te leggen. Dat dit een prachtdag zou worden, was al duidelijk bij het gesprek dat ik met hen had één week voor hun bruiloft. Maar soms kan je tijdens de dag toch even beven.

fotograaf bruiloftfotografie huwelijkfotografie huwelijkfotograaf bruilofthuwelijksfotografiefotograaf bruiloftfotografie-bruiloft_07fotograaf bruidfotografie huwelijkhuwelijksfotografiefotograaf trouwfotograaf bruiloftfotografie bruiloftfotografie bruilofthuwelijksfotograaffotografie bruiloft

Starten in Beveren, maar hoe….

Dat het tijdens de fotografie bruiloft soms niet allemaal verloopt zoals je vermoed, dat ben ik al helemaal gewoon. Maar deze dag begon in mineur: toen ik aankwam was de kapper bezig met de laatste details. Ellen vertelde me dat ze’t verschrikkelijk warm had, het was dan ook een bloedhete dag. Iets later gebeurde het het: Ellen draaide helemaal weg. Oei, hoe gaat de dag nu verder, schoot even door mijn hoofd, maar journalistiek zoals ik ingesteld ben, bleef ik doorschieten. Gelukkig legde de kapper snel de benen omhoog, stroomde de familie toe met natte handdoeken en kwam de uiteindelijke redding van het wondere medicijn Cola: vocht en suiker!!
Snel trok Ellen van lijkbleek naar gezond terug en kon ze in haar kleedje stappen. Iets alter kwam Kristof dan aan om haar op te pikken.

Fotografie bruiloft in Cortewalle voor de wet.

Het koppel koos er voor om te kunnen genieten van hun dag en dus enkel voor de wet te trouwen. Zo hadden ze alvast veel meer tijd over. Als inwoners van Beveren mag je jezelf dan gelukkig prijzen want daar trouw je in een echt kasteel. Cortewalle is de ideale locatie om je JA-woord te geven. Ook de familiefoto’s werden daar nadien genomen en dan vertrokken we voor een spetterende locatieshoot.

Hof Ter Saksen als locatieshoot, again…

Als je uitvalsbasis als huwelijksfotograaf het Waasland is, dan kom je vaak op dezelfde locatie. Zo was Hof Ter Saksen zowat de 10e keer dit jaar vermoed ik. Gelukkig telkens op andere momenten, dus andere lichtinvallen. Het is bovendien een extra uitdaging om telkens weer andere foto’s te nemen. Met 2 schatten van kinderen erbij, was dat dan zeker ook geen probleem.

Lunchen bij de beesten

De familie was na de familieshoot al vertrokken richting De Blauwe Hoeve, terwijl wij volop in de weer waren met de locatieshoot. Nadien vervoegden we de familie, genoten van een heerlijke lunch en konden we nog foto’s maken zowel in de Bed & Breakfast als in de kinderboerderij. Zonder remmingen trokken Ellen en Kristof de laarzen aan en maakten we nog enkele ludieke foto’s.

Tijd voor receptie

Elke fotografie bruiloft reportage wordt standaard afgesloten met wat sfeerbeelden tijdens de receptie. Deze keer waren we te gast bij feestzalen Roxy, waar in de tuin de allereerste gasten ontvangen werden.

Ellen & Kristof, de dag begon vreemd, Ellen viel letterlijk voor jouw charmes, Kristof 🙂 Blijf elkaar graag zien, vang elkaar op als iemand valt en dan ben ik er van overtuigd dat jullie een fantastische levensweg zullen bewandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!