fbpx

fotografie trouwenfotografie trouwenfotografie trouwen

Wat past er niet in het rijtje?
Professionele fotografie trouwen voetbal

5 juli is een dag die we ons nog lang zullen herinneren. Voor mij was het een gewone werkdag. Fotografie trouwen stond er op het programma voor Sylvie & Tom, maar er viel die dag nog iets bijzonders te beleven…

Sylvie had natuurlijk vooraf nooit kunnen raden dat de Rode Duivels en de Argentijnse nationale ploeg uitgerekend op die dag dé allesbeslissende wedstrijd zouden spelen… Je kan het je wel inbeelden, een bruid die dagen voor de grote dag voortdurend gevraagd wordt of er toch zeker een scherm voorzien is op de huwelijksdag om de match niet te moeten missen…

Zo verliep de huwelijksdag van Sylvie & Tom

Ik werd opgehaald door een familielid aan feestzaal Roxy om van daaruit naar de bruid gebracht te worden. Ondanks de hele voetbalheisa trof ik Sylvie daar bijzonder rustig aan. Haar goede vriendin was net met haar opmaak bezig.

De moeder van de bruid hielp nadien nog even met het aantrekken van de bruidsjurk en toen waren we helemaal klaar voor de aankomst van Tom. Die kwam samen met hun dochtertjes toe met de bus.

Er was nog even tijd voor een hapje en een drankje en dan vertrokken we naar het gemeentehuis van Sint-Niklaas. Onderweg werd het al heel snel duidelijk dat het een sfeervol dagje en een spetterend avondfeest zou worden. Het bier vloeide namelijk rijkelijk.

Na de burgerlijke ceremonie in Sint-Niklaas werd het koppel eerst nog in de kerk van Sint-Gillis-Waas verwacht voor de kerkelijke dienst. Om de innerlijke mens te sterken voor dit grote moment, werd er toch nog eerst even tijd gemaakt voor een broodje en een mini-receptie naast de kerk. Hapjes en drankjes zijn onmisbaar voor geslaagde huwelijk fotografie trouwens!

Altijd sublieme fotografie trouwen in het bijzijn van je kinderen

Het was ronduit prachtig hoe de oudste dochter een mooie tekst voorlas voor haar liefste ouders, maar nog ontroerender was hoe de jongste dochter (die nog niet kon lezen) na elk stukje tekst haar zusje bijtrad door te zeggen dat zij er net zo over dacht als zij. Laat ons zeggen dat er weinig aanwezigen te bespeuren waren die niet aan het snotteren waren tijdens dit bijzonder moment!

Met de suite vertrokken we vervolgens naar Cortewalle in Beveren voor een paar familiefoto’s. Uiteraard hebben we ook enkele straffe beelden gemaakt met de sterren van de dag, de dochters!

Intensieve en speelse fotografie trouwens, daar krijg je dorst van. We werden dus door papa opgepikt en reden samen naar Feestzaal Roxy. Ik kon daar nog enkele detailfoto’s nemen van de ringen, het boeket en andere leuke details.

En hoe zat het nu met die fotografie trouwen & voetbal?

Wat Sylvie nu beslist had? Ze heeft dan toch maar toegegeven en een laptop laten klaarzetten zodat de voetbalfans toch de match konden volgen. Zoals je weet hebben de Belgen die avond niet gewonnen, maar bij Sylvie en Tom was daar tijdens het avondfeest absoluut niets van te merken! De sfeer zat er dik in!!!

Een tevreden bruid

Sylvie was tevreden over hoe haar huwelijksdag verlopen was en dat was ze ook over de fotografie trouwens. De week nadien kwam ze namelijk al langs in de winkel. Ze stond erop om meteen alles te betalen, want ze was zo tevreden over mijn werk dat ze niet wou wachten met betalen tot het huwelijksalbum klaar zou zijn.

Ook jij gaat toch niet zonder een professioneel fotograaf voor je huwelijks fotografie trouwen? Alleen zo ben je immers zeker van prachtige beelden als herinnering voor later en van een professionele en serene aanpak. Tenzij je liever een fotograaf hebt die zelf meer in de picture loopt dan jij op jouw grote dag natuurlijk…

Mij rest enkel nog om Sylvie en Tom te bedanken om mij hun fotografie trouwen te hebben toevertrouwd en hen veel geluk, liefde en een mooie toekomst toe te wensen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!