fbpx

Klanten die terugkomen is altijd fijn. Je kent en vertrouwt elkaar al en als fotograaf heb je vaak het privilege om erbij te zijn op belangrijke momenten in het leven. Elly & Ken en ook Jarno & Kyano ken ik al heel lang. Van beide kinderen heb ik geboortekaartjes gemaakt, en ook zus en enkele andere familieleden stonden vroeger al voor mijn lens. Toch was ik verbaasd toen Elly me belde en me vroeg wanneer ik hun fotoreportage huwelijk zou kunnen vastleggen. Ken had me in een niet zo romantische bui ooit al eens gezegd dat hij niet wilde trouwen. Uiteindelijk heeft hij dan duidelijk toch het principe “if you like it, put a ring on it” omarmd ūüėÄ .¬† We gingen samen met Elly en Ken op zoek een schaarse vrije zaterdag in mijn agenda. De beslissing viel: dan zouden ze trouwen! fotoreportage huwelijkfoto huwelijkhuwelijk_03fotoreportagefotoreportage-trouwfototrouwfotoreportage huwelijkreportage huwelijkfotoreportage huwelijkhuwelijksfotograafhuwelijkfotofotoreportage bruidfoto huwelijkfotoreportage-huwelijk_14huwelijkhuwelijksfotohuwelijksfotograafreportage huwelijkfotoreportage-huwelijk_19fotoreportage-huwelijk_20fotoreportage-huwelijk_21fotoreportage-huwelijk_22fotoreportage-huwelijk_23fotoreportage-huwelijk_24fotoreportage-huwelijk_25fotoreportage-huwelijk_26fotoreportage-huwelijk_27fotoreportage-huwelijk_28fotoreportage-huwelijk_29fotoreportage-huwelijk_30

Beveren, here I come

Het was vroeg dag en ik was nog niet helemaal bekomen van de fotoreportage huwelijk van de vorige avond maar met een goede thermos koffie en geladen batterijen trok ik naar het vers geschilderde huis van Elly & Ken. Ken had, zoals de traditie het wil, de nacht elders doorgebracht. Elly werd gemaquilleerd toen ik aankwam. Samen met haar mama was het al snel tijd om de dressing room en haar jurk in te duiken. Even later arriveerde Ken in hun eigen “camionette” samen met de zoontjes en andere familieleden. Een beetje eigenzinnig, maar zeker super fun!

Kasteel Cortewalle is ideale stek voor fotoreportage huwelijk

Eerst moest er uiteraard getrouwd worden voor de wet, en dat gebeurt in Kasteel Cortewalle. De ambiance zat er in ieder geval goed in want met volle bak feestmuziek kondigde de suite zich duidelijk van ver aan.

Na het ceremoni√ęle gedeelte stond er nog iets belangrijk op de agenda. Het was de verjaardag van het petekindje van Kevin.Dat mocht uiteraard niet zomaar onopgemerkt voorbij gaan en tijdens de receptie in het Koetshuis werden dan ook talloze kaartjes en felicitaties uitgewisseld voor een huwelijk √®n een verjaardag.
Cortewalle is de place to be als je graag je locatie fotoreportage huwelijk¬†in een natuurlijke omgeving doet. We hadden vooraf afgesproken dat we tijd zouden nemen om er daar werk van te maken. Eerst met de kids en daarna ook nog een intiemer momentje voor Elly en Ken. Dank je wel zus Daisy om te babysitten ūüėČ

Een feestceremonie in de kerk, JA, het kan!!

Met de paardentram trok het feest richting de kerk. De eer om Elly weg te geven viel te beurt aan de mama en – anders dan in de meeste ceremonies- kwam Ken haar halverwege halen en deden ze samen een fantastische intrede.

Ook de kinderen kregen een belangrijke rol in de kerkelijke dienst en ze voerden toneeltjes op. Tijdens de momenten dat het er iets serener en rustiger aan toe moest gaan deed weddingplanner¬† Karina Misplon een goede job door de kinderen mooi dicht bij zich en rustig te houden. Dat verdient een ijsje kinderen!!! En omdat jullie zo flink geweest zijn in de kerk mag je er een smosboeltje van maken!! ūüôā

Even verpozen en dan party

Tussen het einde van de kerkdienst en de start van de eerste receptie was er nog een beetje ademruimte. Dat is altijd interessant, in de eerste plaats voor bruid en bruidegom, om even te bekomen. Toegegeven, ook de fotograaf heeft genoten van zijn glaasje cola op het terras van Feestzaal Scala.¬† Nadat iedereen wat bijgetankt had, hebben we ervoor gekozen om nog enkele foto’s te maken in de prachtige zaal.

Doorheen de dag was het me al beginnen dagen… Dit wordt vanavond een echt Fiestjeeeuu!

Neven &¬†nichten brachten voordrachten, spelletjes, deden de gekste intredes waarbij¬† er zelfs “polkes” gezet moesten worden ;-). Dat alles in combinatie met een heerlijke maaltijd, emotionele momenten tijdens het bedanken van de ouders en¬†een romantische openingsdans zorgden voor een killer party!
En ik, ik ging na 2 dagen feesten moe maar erg voldaan naar huis, met een geheugenkaart vol leuke herinneringen voor mijn koppel.

Elly & Ken, vooraf al wist ik dat jullie dag een fantastische zou worden, we hebben al vaak genoeg samen gewerkt en kennen elkaar ondertussen wel. Ik heb echt genoten van alles. Ik twijfel er geen moment aan dat jullie nog heel veel fantastische jaren voor de boeg hebben. Tot binnenkort op een ander feestje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in √©√©n handige gids!