fbpx

Ellen & Jurgen hadden Geluk! Ze slaagden erin me maar een paar maanden voor hun huwelijk te boeken! Het moest waarschijnlijk zo zijn, maar dat was de allerlaatste zaterdag van dit huwelijksseizoen die nog vrij was!!

Toen ze me vertelden dat hun feest in Hof Ten Damme in Kallo zou doorgaan, wist ik meteen dat  ik daar zeker een aantal knappe foto’s zou kunnen maken.

hof ten damme _16huwelijksfotograafbruidsfotograaffotograaf huwelijkfoto huwelijkkallohof ter saksenfotograaf huwelijkhof ten damme _08bruid fotofoto bruidlocatiefoto huwelijkbruid huwelijk fotohof ten damme _13hof ten damme _14hof ten damme _15

Een mooie ochtend in Vrasene

Elke en Jürgen zijn al een tijdje samen en hebben ook een zoontje, Tristan. Maar voor de gelegenheid van hun huwelijk besloten ze de vooravond apart door te brengen. Elke was die ochtend in hun huis in Vrasene en Jurgen had samen met hun zoontje de nacht bij zijn ouders doorgebracht en zou zijn bruid komen ophalen samen met hun zoon. Lekker oldschool en romantisch, toch!

Toen ik aankwam was de kapper de laatste details aan het afwerken. Het boeket werd aan huis geleverd, maar dat mocht Elke onder geen beding te zien krijgen: Jurgen wilde dit absoluut zelf afgeven, als een gentleman!!
Iets later was het dan zo ver: Jurgen en Tristan arriveerden met de ganse suite, in een chique wagen van LPP. Na toost met een glaasje cava, werd het tijd om naar het gemeentehuis te rijden.

Kasteel Cortewalle: trouwen met uitstraling

Als je in Beveren woont, heb je gewoon geluk: dan vindt het huwelijk steeds plaats in Kasteel Cortewalle, wat sowieso een fantastische locatie is voor een romantisch huwelijk. Ook de groene omgeving leent zich om mooie groepsfoto’s te maken, zo hadden we 2 vliegen in één klap gevangen.

Inzegening in kerk van Zwijndrecht

Bij de kerk van Zwijndrecht, wachtte de diaken ons al op voor wat een zeer aangrijpende en emotionele dienst zou worden. De diaken had een goede band met Elkes mama, die enige tijd geleden overleden was. In het geheim had zij de diaken gevraagd om een boodschap mee te geven aan Elke op het moment van haar huwelijk. Met een krop in de keel werd het dus een zeer persoonlijke viering.

Locatiefoto’s in Hof Ter Saksen

Elke en Jurgen kozen voor een romantisch thema dus ook de locatie moest dit uitstralen: en wie zegt romantiek, zegt… Hof Ter Saksen in Beveren. Rondom het mooie kasteel kan je zowel in de bossen als op een open grasveld je helemaal uitleven als huwelijksfotograaf. Als extraatje is er dan nog de Orangerie. Het is overduidelijk  the place to be voor een romantische shoot.

En dan richting eindbestemming Hof Ten Damme

Het was een enorm warme -om niet te zeggen hete- dag. Bij aankomst in Hof ten Damme kreeg het koppel meteen een gestoomd doekje aangereikt: dat was genieten. Na een korte pauze met ijsgekoeld frisdrankje maakten we nog enkele foto’s in de verschillende mooie ruimtes van Hof Ten Damme, maar veel tijd was er niet: de eerste gasten waren ondertussen al gearriveerd.

Elke, Jurgen en Tristan, bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn. Geniet nog samen met Tristan van alle mooie grote en kleine momenten die jullie zullen beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!