fbpx

Zoals gewoonlijk ken ik de dagplanning van mijn bruidspaar zowat uit het hoofd: Startplaats Sint Niklaas, Finish: Hof Van Reyen 🙂

hof van reyen 01hof-van-reyen_02hof-van-reyen_03hof-van-reyen_04hof-van-reyen_05hof-van-reyen_06hof-van-reyen_07hof-van-reyen_08hof-van-reyen_09hof-van-reyen_10hof-van-reyen_11hof-van-reyen_12hof-van-reyen_13hof-van-reyen_14hof-van-reyen_15hof-van-reyen_16hof-van-reyen_17hof-van-reyen_18

Verstoppertje in Sint Niklaas

Toen ik aankwam bij Ellens’ ouderlijke huis was het daar verdacht rustig…. niemand te zien… Het is mijn ergste nachtmerrie als huwelijksfotograaf… Dit is onmogelijk… foute adres, foute dag… OOH NEEEE! Toen ik aanbelde deed Ellens’ vader de deur open. Hij kon me direct geruststellen: alle andere familieleden waren nog bij de kapster en hij was alleen achtergebleven om mij te ontvangen.

Niet zo veel later kwamen Ellen, mama & zus netjes gecoiffeerd terug thuis en konden ze zich allen omkleden en wachten op Nils die zijn opwachting zou maken in een oldtimer bus van London Ceremony Bus.

Met de bus naar Edegem

Zowel het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk zouden plaatsvinden in Edegem waar het koppel woont.

Vlak voordat de burgerlijke dienst zou beginnen, glipte ik de trouwzaal al binnen. Ik zette, zoals altijd, mijn tas met materiaal achteraan de zaal op een stoel, zodat ik snel van materiaal kan wisselen indien ik het wens. Groot was dan ook mijn verbazing- en mijn paniek- toen ik 5 minuten later merkte dat de tas verdwenen was. Een spurtje naar buiten en wat bleek: een familielid van de voorgaande dienst dacht dat de tas van hun fotograaf vergeten was en was zo vriendelijk geweest om deze even mee te nemen….

De kerkdienst zat vol emotie zoals jullie kunnen zien op de foto’s. Het is altijd leuk dit soort beelden te schieten. I love it!

Toen we buitenkwamen uit de kerk bleek de halve fanclub van Beerschot op het kerkplein te hebben post gevat… even verbazing, maar al snel bleek dat zij waren aangekomen voor de volgende kerkelijke ceremonie van die dag.

Tijd om bij te tanken: Pitstop in Hof Van Reyen

Tegen die tijd waren de magen al erg aan het rammelen en stond er een broodjeslunch op de planning in Hof Van Reyen. Het was bovendien een goed moment om een aantal foto’s te nemen van Ellen en Nils met, op en in die schitterende bus.

In de mooie tuin van Hof Van Reyen maakten we ook gelijk de familiefoto’s.

Een leuke locatieshoot in Begijnhof Lier

Het begijnhof van Lier is een ongelooflijk leuke en mooie locatie om met een koppeltje naartoe te trekken. Het is ook fijn want er heerst altijd een gezellige drukte, toeristen flaneren en je komt er veel fietsers tegen. Erg leuk om die mee op de foto’s te zetten, het vertelt een leuk verhaal. Daarnaast kan je in het begijnhof ook erg gestileerde beelden maken met mooie belichtingen. Een allround locatie dus!

Na een uurtje waren de kiekjes geschoten en keerden we moe en voldaan terug naar Boechout, naar Hof van Reyen, waar het stilaan tijd werd om het feestje op gang te trekken.

Ellen & Nils: sinds jullie huwelijk is al mijn kostbaar materiaal nog beter gelabeld, ik hoop dat jullie huwelijk voor altijd kostbaar gelabeld zal blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in Ă©Ă©n handige gids!