fbpx

Isabel & Hendrik waren lang vooraf op zoek naar een fotograaf om hun huwelijksceremonie vast te laten leggen. Dat deze huwelijksceremonie zo emotioneel zou zijn, had ik nooit durven dromen.

huwelijksfotohuwelijksfotofoto huwelijkhuwelijksceremoniehuwelijksceremoniehuwelijksceremoniefoto huwelijkfotograaf huwelijkfotograaf huwelijkhuwelijksfotograafhuwelijk fotograafhuwelijksfotograafhuwelijk fotograaffotograaf huwelijkfotograaf huwelijkceremonie huwelijkbruidsfotobruidsfotobruid fotograafbruid fotograafkasteel van zwijnaardekasteel van zwijnaardehuwelijkspartyhuwelijkspartyhuwelijksparty

Met Isabel en Hendrik was ik vooraf in Gent hun loveshoot gaan maken, die zou dienen als basis voor hun huwelijksaankondigingen. Ik had dus al de gelegenheid gehad om hen beter te leren kennen.

Drongen, here we come!!

’s Ochtends werd ik verwacht in hun huis, waar Isabel, na een bezoek aan de kapper, haar jurk zou aantrekken. Zoals steeds arriveer ik altijd ruim op tijd. Ik was er zelfs zo vroeg dat Isabel nog niet aanwezig was. Iets later kwam Isabel dan aan en ook mama arriveerde. Dan brak het volgende grote moment meteen aan, de intrede van bruidegom Hendrik. Het werd meteen een emotioneel moment. Na goedkeuring door de andere gearriveerde familie werd het tijd om naar het stadhuis van Gent te vertrekken.

Huwelijksceremonie in stadhuis van Gent

Terwijl zowat alle gasten ongeduldig stonden te wachten, kwamen Isabel & Hendrik aan met hun eigen wagen, onder professionele begeleiding van hun vriend/chauffeur.
Hoewel er in het stadhuis van Gent aan de lopende band getrouwd wordt en de huwelijksceremonie zelf maar enkele minuten duurt, had het koppel gekozen voor de uitgebreide versie. Zo hadden alle familieleden ruim de tijd een emotioneel woordje aan het koppel te richten. Nadien sprak het koppel dan zelf hun gelofte uit. Die was zo mooi, zo puur, dat de tranen spontaan begonnen te rollen, ook bij mezelf. Lastig om nog scherp te stellen 🙂

Receptie in stadhuis

Na de huwelijksceremonie werden alle gasten dan verwacht voor een drankje in één van de vele mooie zalen van het stadhuis. Daar spraken de vriendinnen me aan en vroegen of ik het koppel goed kende. Ze hadden me blijkbaar betrapt toen ook in mijn gevoelens uitte tijdens de huwelijksceremonie 🙂

Lunch + familiefoto’s

De volgende tussenstop werd Drongen, bij de ouders van Hendrik. We genoten eerst in de tuin van een heerlijke broodjesmaaltijd. Nadien vertrokken we voor de locatieshoot. Aangezien we op dat moment aan de Leie vertoefden, was het niet lang zoeken om mooie beelden te creëren. Even later vervoegde ook de suite voor de familiefoto’s.

Eindstop: Kasteel van Zwijnaarde

Het feest en de receptie zouden doorgaan in het Kasteel van Zwijnaarde. Zowel in als rond het kasteel vonden we net voordat de receptie begon, nog de tijd voor enkele fotomomenten. Na de receptie maakte het koppel hun intrede in de prachtig versierde zaal en genoot iedereen van een heerlijk diner. Na de speeches werd het dan hoog tijd om de eerste dans in te zetten, gevolgd door een spetterende party.

Isabel & Hendrik, het was fantastisch om jullie emotionele dag te mogen vastleggen. Jullie zijn een TOP-koppel. Geniet nog van de vele wandelingen, hoog of laag 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!