fbpx

huwelijksfotograaf_aalter_01huwelijksfotograaf_aalter_16huwelijksfotograaf_aalter_15huwelijksfotograaf_aalter_14huwelijksfotograaf_aalter_13huwelijksfotograaf_aalter_12huwelijksfotograaf_aalter_11huwelijksfotograaf_aalter_10huwelijksfotograaf_aalter_09huwelijksfotograaf_aalter_08huwelijksfotograaf_aalter_07huwelijksfotograaf_aalter_06huwelijksfotograaf_aalter_05huwelijksfotograaf_aalter_04huwelijksfotograaf_aalter_03huwelijksfotograaf_aalter_02

Huwelijksfotograaf Aalter op trot in Gent

Deze keer werd ik eens niet bij de bruid thuis verwacht: ik zou aan de slag gaan als huwelijksfotograaf Aalter, maar werd in hartje Gent verwacht voor de huwelijksdag van Kristie en Nik op 24 oktober. Kristie had namelijk samen met haar getuige in het prachtige NH hotel overnacht, recht tegenover het stadhuis van Gent. Het is eens iets anders om sfeerfoto’s in een hotel te maken in plaats van bij de bruid thuis dus aan inspiratie had ik geen gebrek. Ik bracht eerst nog Kristies opmaak uitgebreid in beeld in haar hotelkamer. Nik had ondertussen al gebeld dat hij samen met hun zoontje Robbe was toegekomen, maar hij moest maar even wachten in de lobby. Kristie moest namelijk nog haar schitterende bruidsjurk aantrekken en dat bijzondere moment mag je nu eenmaal niet overhaasten.

Ze kwamen van heinde en verre

Toen het gezinnetje in al hun pracht en praal herenigd was, had ik nog even tijd om aan de statige inkom enkele leuke gezinsfoto’s te maken. We hadden nog wat tijd over want voor de huwelijksplechtigheid moesten we enkel de straat oversteken. We moesten sowieso nog wat wachten tot iedereen ter plaatse was en daar zat zelfs hoog bezoek bij. Kristies zus woont in Londen en was al enkele jaren niet meer in België geweest, maar had speciaal voor deze dag een trip naar Gent geboekt. Na deze melding wist deze huwelijksfotograaf Aalter meteen dat er aan emotie geen gebrek zou zijn vandaag en dat deze huwelijksreportage sprekende plaatjes zou opleveren. Me like!

Aan de huwelijkstradities in Gent zal deze huwelijksfotograaf Aalter niet snel wennen

Ik heb eerder al enkele huwelijksceremonies in Gent meegemaakt en schrok dus niet meer zo hard, maar het blijft elke keer weer wennen. In tegenstelling tot andere steden, moet het bruidspaar hier eerst tekenen in de aankomsthal en pas daarna hun jawoord uitspreken in de ridderzaal. Normaal is het andersom dus ik blijf het een rare bedoening vinden.

Te voet door Gent

Na de plechtigheid trokken we te voet door Gent. Terwijl voorbijgangers het bruidspaar feliciteerden en glimlachen toewierpen, maakten we hier en daar wat familiefoto’s. Op onze route door historisch Gent stopten we eerst nog even voor een kleine pauze en daarna trokken we weer verder door het centrum en richting Gravensteen om ook daar wat beelden te shooten. Aan locaties en inspiratie geen gebrek vandaag! Enige tijd later arriveerden we op de parking om naar Feestzaal Biezenhof in Aalter te vertrekken.

Huwelijksfotograaf Aalter wordt eventjes decorateur

Toegekomen in feestzaal Biezenhof stak het hele bruidsgevolg eerst nog de handen uit de mouwen, deze huwelijksfotograaf inclusief. Er moesten namelijk nog enkele zaalversieringen geïnstalleerd worden die Kristie allemaal zelf gemaakt had. Niet veel later kwamen de gasten toe. Die werden eerst getrakteerd op een sprankelende receptie en mochten daarna aan tafel aanschuiven. Het zal voor Kristie en Nik niet gemakkelijk geweest zijn om de heerlijke maaltijd te verorberen, want tussen de gangen door werden ze verrast door verschillende leuke en ontroerende speeches van hun getuigen. Zagen we daar toch een traantje opwellen Kristie? De DJ bracht er al vroeg de sfeer in en meteen na de openingsdans barstte het huwelijksfeest helemaal los. De dansvloer verkennen, was niet meer aan mij besteed. Deze huwelijksfotograaf Aalter moest thuis nog wat beelden overzetten, opslaan en bewerken en het zou dus nog een lange avond worden. Ik onthoud vooral dat Kristie en Nik een uiterst sympathiek koppel zijn en dat ik maar wat blij was dat ik hun huwelijksfotografie mocht verzorgen. Kristie, Nik & Robbe: ik wens jullie van harte een liefdevolle toekomst toe samen!

Wil je meer verhalen van deze huwelijksfotograaf Aalter, of andere locaties, klik dan snel even door!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!