fbpx

huwelijksfotograaf-beveren_15huwelijksfotograaf-beveren_14huwelijksfotograaf-beveren_13huwelijksfotograaf-beveren_12huwelijksfotograaf-beveren_11huwelijksfotograaf-beveren_10huwelijksfotograaf-beveren_09huwelijksfotograaf-beveren_08huwelijksfotograaf-beveren_07huwelijksfotograaf-beveren_06huwelijksfotograaf-beveren_05huwelijksfotograaf-beveren_04huwelijksfotograaf-beveren_03huwelijksfotograaf-beveren_02huwelijksfotograaf-beveren_01

Huwelijksfotograaf Beveren maakt bloedstollende avonturen mee: Na 20 jaar wachten, mocht ook Annic een wit bruidskleed aantrekken

Het had even goed het huwelijk van een van de 2 dochters van Annic & Marc kunnen zijn, als die er vroeg bij waren geweest. Die zijn intussen 17 en 19 jaar jong, maar het was wel degelijk Annic zelf die op zoek was naar een toffe huwelijksfotograaf Beveren.

Ik ontmoette Annic & Marc op de huwelijksbeurs in Beveren en al snel werd duidelijk dat het klikte. Annic vertelde me dat ze al  20 jaar samen was met Marc en dat het nu echt wel tijd was hun liefde voor elkaar te bezegelen. Dat de liefde nog groot is tussen die 2, was ook overduidelijk toen ik als huwelijksfotograaf Beveren aan de slag ging op hun dag.

We laten de dames niet graag wachten

Opgewekt en helemaal klaar voor deze bijzondere dag stapte ik ’s morgens in mijn auto. Ik werd namelijk op tijd bij Annic thuis verwacht. De stralende bruid moest daar enkel nog haar bruidskleed aantrekken en de lieftallige dochters werden nog volop opmaakt door de kapster en visagiste. Prachtige dames en al even prachtige momenten die deze huwelijksfotograaf Beveren maar wat graag in beeld brengt.

Missing groom

Iedereen was helemaal klaar voor de grote dag, deze huwelijksfotograaf Beveren inclusief, maar we ontbraken nog 1 ding: de bruidegom. Marc kan blijkbaar nooit op tijd komen en dat was ook op zijn trouwdag niet anders. Slechts 15 minuten voor Annic hem haar ja-woord zou geven in het gemeentehuis van Burcht verscheen de missing groom met een brede grijns op zijn gezicht.

“Aah, daar hou ik nu eens van se, als iedereen lekker gestresst is.”

De toon was gezet!

In Burcht was er intussen al heel wat volk bijeen getroept en vooral veel motoren. Die bleven trouwens maar toekomen.

Geen ringen?

Tijdens de ceremonie trok Marc heel wat gekke bekken. Typisch Marc, zo bleek achteraf en dus keek niemand daar raar van op. Ook klassieke ringen waren niet aan hem besteed en daarom had dit koppel een originele oplossing bedacht. Ze hadden de ringen en hun trouwdatum op hun polsen laten tatoeëren. Weinig kans dat Marc ooit hun huwelijksverjaardag zal vergeten, lijkt me. Slimme zet!

Hoe deze huwelijksfotograaf Beveren de bijnaam “Sven Swiffer” kreeg én het respect van stoere motards verdiende

Noem me gek, prettig gestoord of gewoon een echte durfal, maar voor de perfecte foto heb ik echt alles over!

Ik zag de perfect shot in mijn hoofd passeren en legde een en ander aan de gasten uit. Enkele yeah right’s (waar het ongeloof hoorbaar uit weerklonk) later, moest ik me aan niemand nog voorstellen. Iedereen wist meteen wie de huwelijksfotograaf Beveren van dienst was.

Nieuwsgierig naar mijn avonturen? Dan moet je maar even dit filmpje bekijken.

Een pop-up kasteel

Na de avontuurlijke belevenissen in het gemeentehuis, werden we terug bij Marc & Annic thuis verwacht voor een receptie en de nodige groepsfoto’s. Nadat iedereen daar wat bekomen was van de toeren van deze huwelijksfotograaf Beveren, konden Annic, Marc en ikzelf vertrekken naar de site van Katoennatie voor de locatieshoot. Daar was een tijdelijk kasteel neergezet waar wij naar hartenlust foto’s mochten nemen. Wat een kans en wat een ervaring! Zo’n pop-up locatie maakte de trouwfoto’s bovendien nog net iets unieker dan anders.

Dat het regende, deerde ons niet. Tussen de buien door konden we lachen, zwanzen en spelen en ook de dochters hadden er duidelijk zin in. Pure fun en bijzonder aangenaam werken.

Annic & Marc, jullie hebben er misschien wel 20 jaar op moeten wachten, maar wat een dag! Ik wens jullie nog ontelbaar veel keren 20 jaar gelukkig samenzijn toe!

Ps: En bedankt voor de kriebels!

Wil je meer werk zien van deze huwelijksfotograaf Beveren, klik dan zeker door!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!