fbpx

Eefje & Vincent waren enkele dagen voor hun huwelijk nog even op bezoek gekomen bij mij in de winkel en toen voelde ik al dat de dag van huwelijksfotograaf Brasschaat geweldig zou worden,  dat ook de zon die dag loeihard haar best zou doen, konden we toen nog niet weten.

huwelijksfotograafhuwelijksfotograafbruidsfotograaftrouwfotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfotograafbrasschaat _07trouwfotograaf brasschaat _08trouwfotohuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf brasschaat _12bruidsfotograaf brasschaat _13brasschaat _14trouwfotograaf brasschaat _15Starten als huwelijksfotograaf Brasschaat in hotel Klokkenhof

Om 10u. werd ik verwacht in Hotel Klokkenhof in Brasschaat. Daar hadden Eefje samen met haar beste vriendinnen de vrijgezellennacht doorgebracht. Toen ik de hotelkamer binnen kwam, heerste er een gezellige drukte: zowel kapster als make-up artist waren druk in de weer en de 4 andere wachtende dames zaten gezellig te keuvelen. Eefje werd als eerste helemaal opgemaakt. Daarna sprong ze in haar kleedje en in gelijktijdig arriveerde ook Vincent in een fantastische oldtimer Mercedes, een echte klassebak, zowel bruidegom als de wagen :-). Toen Vincent en Eefje elkaar bij de eerste ontmoeting in de armen vielen, werd meteen duidelijk: dit zou een emotionele dag worden.

Eerst locatiefoto’s maken

We zouden vanuit Brasschaat meteen richting Zwijndrecht rijden, waar Eefje & Vincent wonen (nog even alleszins) om daar locatiefoto’s te maken in de Burchtse Weel, waar zij vaak samen gaan wandelen. Dat vind ik altijd zo leuk, elke keer ze daar nadien nog eens vertoeven, zullen ze met veel genot nog aan hun shoot denken. Even was er een domper op de feestvreugde: het was vrijdag en uiteraard was er alweer file op de ring van Antwerpen. Gelukkig hadden we genoeg tijd ingepland. En alsof dat nog niet genoeg was, kwam ook een loslopende hond de shoot bijna boycotten. De hond besloot bijna zijn poot op te heffen tegen de jurk van Eefje. Gelukkig was Vincent bij de pinken om zijn mooie bruid te beschermen.

Snelle hap en dan burgerlijk huwelijk

Na de shoot zakten we dan af naar het stekje van Eefje en Vincent. Daar was ondertussen al de hele suite gearriveerd en samen namen we een snelle lunch om ons daarna naar het gloednieuwe gemeentehuis van Zwijndrecht te begeven voor het burgerlijke huwelijk. Heel wat volk had zich verzameld: ze konden eerst genieten van de ceremonie om nadien een verfrissend glaasje aangeboden te krijgen aan het champagnebusje.

En dan naar feestzaal De Groene Jager, onze eindbestemming!

Na een fijne kleine receptie aan het gemeentehuis, reden we met z’n allen in colonne terug naar Brasschaat, feestzaal De Groene Jager.  De prachtige tuin is een goede plek om de groepsfoto’s te maken en niet veel later kwamen de eerste gasten voor de apero. Ik besloot om voordat ik de dag als huwelijksfotograaf Brasschaat zou afsluiten ik me eerst nog een grote cola zou bestellen want dat had ik wel nodig na zo’n snikhete dag. Daarna reed ik tevreden terug naar huis…

Eefje & Vincent, het weer was prachtig, soms zelfs heet. Als jullie huwelijk zal zijn zoals het weer die dag, dan komen er nog interessante momenten :-). Nog veel succes met jullie bouwplannen in Ekeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!