fbpx

Marilyn & Lander contacteerden me na een bezoekje aan de website. Ze vielen direct voor mijn stijl van fotografie en vroegen me of ik hun huwelijksfotograaf Brugge kon zijn. Na een eerste kennismaking voelde het fantastisch aan en keek ik meteen uit naar hun verhaal.

huwelijksfotograaf brugge Brugge die scone als begin

’s Morgen werd ik verwacht bij hen thuis in Sint-Kruis. Ik arriveerde samen met Marilyn, die net van de kapper kwam.
Meteen viel me op hoe mooi ze hun huis gerenoveerd hadden. Lander checkte nog snel even buienradar, in de hoop dat de voorspelde regen Brugge zou vermijden. Als ook mama van Lander aanwezig was, trok Lander de slaapkamer in, om in zijn pak te springen. Na een korte check van mama kreeg Lander de officiële goedkeuring om te trouwen 🙂
Nadien was het dan de beurt aan Marilyn, die door de helpende handen van mama, zus en schoonzus haar trouwjurk aantrok.

En dan brak het moment aan om elkaar “fully dressed” te zien. In stijl ging Marilyn de trap af, recht op Lander af, die trots met het boeket in de hand, alles op zich af liet komen en zag dat het goed was. En dan was het in allerijl naar het stadhuis van Brugge, om hun officieel JA-woord vast te leggen.

getting ready bruidegomgetting ready bruidegomgetting readyfirst look

Drukte aan het stadhuis en in actie als huwelijksfotograaf brugge

Gelukkig is het op je trouwdag toegelaten om tot voor het stadhuis te rijden. Blijkbaar waren er die dag meer mensen met huwelijksplannen. Het duurde even voor we met de ganse suite de mooie trap mochten betreden. De Gotische Zaal van het stadhuis in Brugge is een prachtige setting om te trouwen.
Nadien maakten we bovendien een officiële familiefoto op de trap en werden we verrast door de aanwezige gasten op een drankje. En dan werd het tijd voor de locatiefoto’s.

huwelijk bruggehuwelijk stadhuis brugge

Lander had een fijne stadswandeling uitgestippeld. Deze huwelijksfotograaf Brugge genoot mee van de mooiste bezienswaardigheden die Brugge te bieden heeft. De vele toeristen hadden begrip voor het kersverse koppel en wachtten geduldig af tot ik de perfecte foto gemaakt had. Nadien namen we een snelle lunch in een plaatselijke broodjeszaak en zakten nadien af naar onze eindbestemming.

huwelijksfotograaf bruggehuwelijksfotograaf bruggefoto huwelijk bruggeassistente huwelijkfoto huwelijkhuwelijk begijnhof bruggefoto huwelijkhuwelijksfoto

De Roode Poorte, prachtige zaal

De Roode Poorte was onze eindbestemming voor die dag. Samen met de familie had het koppel de zaal helemaal aangekleed. Er ontbrak geen detail. In de tuin, net voordat het dan toch zou beginnen regenen, maakten we de traditionele groepsfoto’s en dan kon de ceremonie starten. Het werd een zeer persoonlijke ceremonie waar zowel plaats was voor grappige als emotionele momenten.

huwelijksceremoniehuwelijksceremoniehuwelijksceremonieceremonie huwelijk ceremonie huwelijk

Nadien werden alle aanwezigen uitgenodigd op de receptie en kwamen ook de avondgasten aan. Iedereen genoot van een heerlijk diner en dessertenbuffet.  Achteraf opende het koppel dan de dansvloer. De dienstdoende DJ wist van wanten en nam zo Landers grootste schrik weg: een lege dansvloer. Het werd een heerlijk feestje.

openingsdanshuwelijksparty

Marilyn & Lander, ondanks de voorspellingen hebben we onze standswandeling droog kunnen afsluiten. Heel jullie dag was geweldig. Bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf Brugge mocht zijn.

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!