fbpx

Lieselotte & Stijn wonen slechts enkele kilometers van Posi-Tief. Logisch dan dat ze me al kenden. Nadat ze mijn stijl hadden bekeken en origineel vonden, beslisten ze dat ik hun huwelijksfotograaf Eventroom mocht zijn.

huwelijksfotograaf eventroom’s Morgens in de vroegte

Gelukkig is Sint-Pauwels mijn buurgemeente want het was nog schemerig toen ik die ochtend in alle vroegte vertrok naar hen thuis. Nel & Sep zaten aan de ontbijttafel, met nog kleine slaapoogjes :-). Het leek net alsof ik begon aan een Day-In-The-Life fotoshoot. Het vloeibare zwarte goud dat me aangeboden werd, sloeg ik niet af en gaf me meteen de nodige energie om er een laatste keer van het jaar voluit te gaan. Toen de babysit arriveerde volgde ik haar naar de badkamer: de kinderen zouden eerst nog lekker in bad plonzen, terwijl mama door de make-up artist geperfectioneerd werd. Nadien trok Lieselotte haar jurk aan en sprong Stijn in zijn casual pak.
En dan brak de grote moment aan: Stijn wachtte vol ongeduld aan de onderaan de trap op zijn Lieselotte. De emotie bij Stijn was duidelijk zichtbaar ūüôā

day in the lifebruidskindjesfirst look

In Sint-Gillis-Waas wordt JA gezegd

Eerste tussenstop werd het gemeentehuis van Sint-Gillis-Waas. Daar werd het wettelijke JA-woord gegeven in aanwezigheid van de naaste familieleden. Nadien maakten we heel snel een aantal familiefoto’s aan de molen van Sint-Pauwels. Onvoorstelbaar hoe kou er voor kan zorgen dat met de weinige :-))¬†broers & zussen van Lieselotte toch de foto’s in een recordtijd konden vastleggen.¬†Daarna was het verzameltijd aan de kerk. In een ontspannen sfeer en onder begeleiding van mooie muziek, o.a. gebracht door broer van de bruid gaf het bruidspaar ook kerkelijk het JA-woord.

bruidsay yeshuwelijkskaarshuwelijksvieringsnoeten trekken

Een eindje lopen

Na de kerkdienst en een snelle hap, was het tijd om de locatiefoto’s te maken. We zakten af naar Het Gelaag in Stekene. Niet onlogisch: beiden zijn fervente trailers en vertoeven hier vaak. In een pure natuurlijke omgeving vol modder wisselden ze hun trouwschoenen om voor een paar robuuste lopertjes en liepen we een rondje Gelaag :-).

huwelijksfotograaf het gelaaghuwelijksfotograaffoto trouw het gelaaghuwelijksfotograaf

Eindpunt: feesten als huwelijksfotograaf Eventroom

De Eventroom in Bornem is een geweldig moderne ruimte, waar je als huwelijkskoppel de vrijheid krijgt om die naar wens in te richten. Omdat Lieselotte & Stijn niet meteen een traditioneel trouwkoppel zijn, d√© ideale plaats dus voor hen. Na even rondkijken, had ik meteen een aantal artistieke idee√ęn. Tussen receptie en avondfeest werden deze beelden dan ook vastgelegd. Na het diner, opende het koppel de dansvloer. De DJ van dienst maakte er een spetterende party van.
Nadat ik een leuke sfeeropname van het huwelijksfeest vastgelegd had, stapte ik voldaan in de auto en dacht bij mezelf: Het is voorbij, 2017 was een geweldig jaar vol super koppels. Met pijn in het hart zette ik al mijn materiaal in de koffer van de wagen en hoopte dat 2018 snel zou komen.

huwelijksreceptiehuwelijksfotograaf eventroomhuwelijksfotograaf eventroomfoto huwelijkhuwelijksfotohuwelijksringenspeech bruidegomopeningsdanshuwelijksparty

Lieselotte & Stijn, jullie spontaniteit zal me altijd bijblijven. Jullie zijn echt fantastisch. Ik zal het moment net voor het binnentreden van de volle feestzaal nooit vergeten. Stijn stelde voor om al lopend de zaal binnen te komen. Lieselotte antwoordt daarop: laat ons even proberen of dat wel lukt met mijn schoenen. Jullie intrede was gewoon jullie!! Het was me een genoegen jullie huwelijksfotograaf Eventroom te zijn!

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in √©√©n handige gids!