fbpx

huwelijksfotograaf frankrijkhuwelijksfotograaf frankrijkhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf frankrijkhuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf frankrijkhuwelijksfotograaf frankrijkhuwelijksfotograaf frankrijkhuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf frankrijkhuwelijksfotograaf frankrijkhuwelijksfotograaf frankrijkhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf frankrijkhuwelijksfotograaf frankrijkhuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf frankrijkhuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf frankrijkhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf Frankrijk: amaai, dat klinkt chique…
ik herinner het me nog heel goed hoe ik Jessica en Christophe leerde kennen: het was januari 2013 tijdens de huwelijksbeurs van Gent. Ik vroeg hen of ze nog op zoek waren naar een huwelijksfotograaf en wanneer ze juist hun Ja-woord zouden geven. Jessica antwoordde dat het op 16 augustus zou zijn en met een kleine glimlach “ja, maar we trouwen wel in Frankrijk”. Wat zij toen niet wisten was dat ik samen met mijn gezin die periode op vakantie wou gaan, in Frankrijk.
Ik vertelde dus mijn plannen en al snel zaten we op dezelfde golflengte. De dag nadien belde Christophe me op dat ik hun huwelijksfotograaf mocht zijn.
De huwelijksdag zelf dan zal in mijn boeken gaan als fantastisch: 30°, stralende zon en een perfect georganiseerde dag, ik was die dag huwelijksfotograaf Frankrijk 🙂

Huwelijksfotograaf Frankrijk

De opdracht starrte in het hotel waar Jessica verbleef met het klaarmaken van haar. Nadien gingen we naar een klein pittoresk dorpje waar het kerkelijk huwelijk door ging. Het was echt een kleine Franse dorpskerkje, lekker charmant. Na de dienst zochten we met de ganse familie en vrienden verfrissing nabij Val des Nymphes, waar de champagne gekoeld stond, in een lokaal bronnetje, onder de schaduw van de bomen. Daar maakten we eveneens een deel van de huwelijksreportage. Nadien zakten we terug af naar het hotel, werden we verwend op een heuse receptie met heerlijke hapjes om nadien een spetterend avondfeest te mogen meemaken.
De dag nadien zijn we dan nog een uurtje foto’s gaan nemen in de omgeving van en aan de prachtige boerderij van “oma”, om dan nog maar es een 2e feest mee te mogen meemaken bij nonkel Christian: na een spelletje petanque op het dorpsplein gingen we heerlijk aperitieven in de tuin, een fantastisch verzorgde eigen gemaakte maaltijd door “oma” verorberen om rond middernacht met zijn allen opnieuw in het zwembad te belanden.
Jessica, Christophe, bedankt dat we met het ganse gezin jullie huwelijk mochten meemaken, jullie gaan hier nog vaak over de tongen. Tot volgend jaar op het huwelijk van jullie vrienden Eva en Frederik, maar dan nu aan de Cote d’Azur 🙂
Bekijk eveneens hun Aniovie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!