fbpx

Stefaan & Inge vonden me via internet. Na een goed gesprek besloten ze me in te huren als hun huwelijksfotograaf Gent en ook voor een loveshoot. En al tijdens deze loveshoot was het snel duidelijk: er was een klik en niet alleen in mijn fototoestel 🙂

trouw fotograaf gent2huwelijk fotograaf gentfotograaf huwelijk gentfotograaf gentfotograaf trouw genthuwelijksfotograaf-gent_07huwelijksfotograaf-gent_08huwelijksfotograaf-gent_09huwelijk gentfotograafgent trouwhuwelijk fotograaf gent_12huwelijksfotograaf genthuwelijk fotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf genthuwelijksfotograaf genthuwelijksfotograaf-gent_18trouwfotograafhuwelijksfotograaf-gent_20huwelijksfotograaf-gent_21huwelijksfotograaf-gent_22huwelijksfotograaf-gent_23huwelijksfotograaf-gent_24huwelijksfotograaf-gent_25huwelijksfotograaf-gent_26huwelijksfotograaf-gent_01

Eerst een uitje in Lokeren

Deze huwelijksfotograaf Gent mocht eerst naar Lokeren. Daar  startten we in het ouderlijke huis van Inge. Toen ik aankwam was het er nog heel erg rustig: enkel papa was thuis. Mama en Inge lieten zich nog even verwennen bij de kapper. Even later verschenen de 2 dames, mooi opgemaakt, dus het werd hoogtijd om zich in hun kleren te snoeren ;-). Even later arriveerde, de man van de dag, Stefaan, in de schitterende  Jaguar van  wagens LPP. Het koppeltje en hun ouders namen even de tijd om te toasten op een goed verloop van de dag en weg waren ze, richting stadhuis van Lokeren!

Opgewacht door de burgervader himself

Filip Anthuenis heeft normaal een ambtenaar Burgerlijke Stand, maar voor Inge en Stefaan deed hij deze huwelijksceremonie in hoogsteigen persoon. Er kwam een volmondige JA gevolgd door een applaus en een drankje.

Massa’s volk in de kerk van Waasmunster

Inge is lerares en de kindjes van haar school wilden dit huwelijk uiteraard voor geen geld ter wereld missen! Ze hadden zelfs een toneeltje voorbereid voor de gelegenheid. De dienst was erg persoonlijk, wat leuke emotionele momentjes opleverde. Na de dienst werd iedereen nog getrakteerd op een  Ijsje van Foubert.
Meteen na dienst vertrok de suite naar Kasteel Blauwendael in Waasmunster voor de familiefoto’s. Daarna was er een broodjesmaaltijd bij zus thuis. Op dat moment vond ook helemaal mijn transformatie als huwelijksfotograaf Gent plaats want we zouden de locatieshoot gaan doen in het historische centrum van Gent.

Een wandeling doorheen de binnenstad samen met koppel en huwelijksfotograaf Gent

Gent heeft heel wat te bieden voor mij als fotograaf. mooie achtergronden en veel dynamiek en variatie. Het is wel steeds zwoegen om de binnenstad te bereiken zeker op vrijdag. We besloten om een stadswandeling te doen en ondertussen plaatjes te schieten op interessante plekjes of op plaatsen waar ongewone dingetjes konden gebeuren. Op deze manier zijn Inge en Stefaan zelfs in het vakantie-album van een aantal toeristen terecht gekomen 🙂

Eindlocatie: Auberge Du Pecheur

De strenge ceremoniemeester had me gevraagd tijdig te arriveren zodat de planning niet in het 100 zou lopen. Zo gezegd, zo gedaan, 2 minuutjes voor het afgesproken uur arriveerden we bij Auberge Du Pecheur  🙂
Belgische zomers blijven toch een beetje onvoorspelbaar, de receptie werd binnen gehouden, maar het aperitief kon langsheen de Leie genuttigd worden.

Mensen die me een beetje kennen weten wat voor een lichtfreak ik ben. tijdens het aperitief zag ik plots een erg mooie plek met een goede lichtinval. Met een klein hartje vroeg ik de strenge ceremoniemeester of ik het koppel 5 minuutjes mocht kapen van hun feestje om dit beeld te kunnen schieten. Ik sprak iemand uit de suite aan die mijn verbluffend goede lichtassistent werd voor de gelegenheid en maakte de foto. Elk huwelijk streef ik ernaar een toppertje te maken 🙂

Daarna kon het koppel de zaal binnenkomen. Het applaus en gejoel was overweldigend, het was de start van een spetterend feest. Stilaan liep de dag voor mij ten einde. de volgende morgen werd ik ook in alle vroegte in Beveren verwacht.

Inge & Stefaan, ik genoot al van jullie loveshoot, jullie enthousiasme tijdens en nadien bij het uitzoeken van de ideale beelden. Ik wist dat ik op jullie dag als huwelijksfotograaf Gent dat jullie me vertrouwden en dat ik vrij spel zou krijgen, waardoor ik van mezelf weet dat ik het beste van mezelf kan geven. Bedankt daarvoor.  Met onze stadswandeling hebben we vooral de voeten van Inge geteisterd (sorry daarvoor), maar ik ben zelf super blij met het resultaat, aan jullie reactie nadien blijkt jullie ook. Merci om jullie mooie dag mee te mogen maken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!