fbpx

huwelijksfotograaf hallehuwelijksfotograaf hallehuwelijksfotograaf halle

Afspraak met deze huwelijksfotograaf Halle vergeten?

Had ik dan echt de verkeerde trouwdatum genoteerd?

Stiptheid is een van de betere karaktereigenschappen van deze huwelijksfotograaf Halle. Ook op 20 september stond ik dus stip op tijd aan de deur bij Elke & Lenni. Ik duwde vol enthousiasme op de bel, maar er kwam geen gevolg. Misschien had ik verkeerd gedrukt? Ik probeerde nog eens, en nog eens, en nog eens… Steeds zonder gehoor.

Dan bellen we maar even naar de vaste lijn, dacht ik. Toen ook daar niemand te bereiken viel, kreeg ik het toch even Spaans benauwd. Stond ik op de verkeerde plek of erger nog, had ik de verkeerde trouwdatum voor?

Toen ik uiteindelijk na enkele keren bellen toch antwoord kreeg op de gsm van de bruidegom, was ik toch enigszins verbaasd om bruid Elke aan de telefoon te krijgen en ik was nog verbaasder door haar antwoord:

Kan ik je over een half uurtje even terugbellen? Ik zit bij de kapper…

Eh? Nee!!!!

Alles was blijkbaar wat uitgelopen in de planning dus zat er voor deze huwelijksfotograaf Halle niets anders op dan geduldig te wachten tot bruidegom Lenni terug was van de bloemist om het bruidsboeket op te halen zodat hij mij kon binnenlaten.

Het bleef niet bij een valse start

Het kapsel lag zoals het hoorde dus restte Elke enkel nog haar kleed aan te trekken, sieraden aan te doen en de bruidsmake-up aan te brengen. Ik kon dus toch nog de laatste voorbereidingen aan de opmaak van de bruid fotograferen terwijl intussen de eerste familieleden binnen druppelden.

Het gemeentehuis van Halle was op wandelafstand dus liet ik mijn auto staan. De rest van de familie stond het koppel al aan het gemeentehuis van Halle op te wachten voor het burgerlijk huwelijk dus kon deze huwelijksfotograaf Halle meteen van de gelegenheid gebruik maken om al wat sfeerfoto’s te maken. Na de dienst maakten we ook al de eerste familiefoto’s. Gelukkig maar, zo zou achteraf nog blijken…

Ook rond de basiliek van Halle hebben we enkele romantische sfeerfoto’s genomen en daarna zakten we af naar feestzaal Waerboom voor de locatieshoot. De mooi aangelegde tuin, de statige inkom van de zaal en de oprijlaan zorgden voor een feeëriek decor. Deze huwelijksfotograaf Halle was voor eventjes weer gerust.

En toen was deze huwelijksfotograaf Halle het allerbelangrijkste kwijt gespeeld

Toen we klaar waren, sprak ik met het bruidspaar af dat ik hen zou volgen naar de middaglunch, maar toen ik met mijn ato de oprijlaan verliet, waren ze opeens verdwenen. Je kan als huwelijksfotograaf Halle echt alles kwijt spelen, maar niet het bruidskoppel! Dat is echt het enige dat je niet uit het oog mag verliezen, maar goed, daar stond ik dus, alweer alleen…

Als professioneel huwelijksfotograaf ben ik gelukkig altijd wel goed voorbereid en heb ik alle belangrijke adressen bij. Ik zou zelf mijn weg wel vinden naar de kerk en tenzij er iets bizar of onverwacht zou gebeuren, moest ik het bruidspaar daar wel weer treffen, dacht ik.

En ja hoor, terwijl ik in Asse rondreed, merkte ik plots een kever op met mijn missing bruidspaar in. Ik kon netjes aansluiten en weer even opgelucht ademhalen.

Op de kerkelijke dienst was echt niets aan te merken

Elke heeft jarenlang catechese gegeven en dat was aan de kerkelijke dienst te merken. Het was een prachtige ceremonie met christelijke én persoonlijke elementen evenwichtig verwerkt.

Nog meer vreemde verdwijningen

Na de ceremonie was er een receptie voorzien waar we ook meteen enkele familiefoto’s zouden maken. Ik zou snel thuis even andere schoenen oppikken, maar toen ik terugkwam was er een mama te kort! Ook deze wedding VIP was ineens spoorloos verdwenen! Toch een familietrek?

Uiteindelijk kwam alles wel weer goed en heeft iedereen een plekje op de foto’s gekregen, maar deze huwelijksfotograaf Halle was toch blij om ’s avonds even te kunnen ontspannen na deze, toch wel stressvolle, dag.

 

Elke & Lenni: Het heeft me wat moeite gekost om jullie bij te houden. Zolang jullie niet van elkaar ontsnappen, komt echter alles altijd goed en dat wens ik jullie van harte toe. Een prachtige toekomst samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Inspirazine

Yes! Je hebt interesse in onze Inspirazine en dat vinden wij top. Vul snel het formulier in zodat we je de downloadlink kunnen doormailen. Hopelijk inspireer ik jullie hiermee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijk iets op te bouwen!

Wil jij ook trouwen zonder stress?

Tips & Tricks voor jullie trouwdag:

6 ultieme huwelijksdilemma’s opgelost, in één handige gids!